PanasE39 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 chce sobie zamontowac ringi i mam dylemat. slyszalem wiele opinii na ten temat i nie wiem co mam zrobic. wstawial moze ktos z was ostatnio i moze cos polecic? slyszalem ze ccfl sa lepsze od zwyklych led ale sam nie wiem. a co myslicie o tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Co ten link ma wspolnego z ringami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Co ten link ma wspolnego z ringami no wlasnie tez chcialem zadac to samo pytanie chyba nie ten link co trzeba wrzuciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Temat sie przewijal i kilka razy juz o tym tez pisalem.Przeszukaj forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 do e34 mam ochote wrzucic.. tylko czy to nie bedzie zle odbierane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 do e34 mam ochote wrzucic.. tylko czy to nie bedzie zle odbierane ? A robisz to dla siebie czy dla kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 do e34 mam ochote wrzucic.. tylko czy to nie bedzie zle odbierane ? ja bym do e34 nie wrzucil.... moim zdaniem nie pasuja do tego modelu... do e39 jak najbardziej.... ale znowu ccfl sa na przetwornicach i np. ja przetwornice wymienialem juz 3 razy teraz JEZELI juz zamontuje jakies znowu to mysle o ringach smd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja bym do e34 nie wrzucil.... moim zdaniem nie pasuja do tego modelu...do e39 jak najbardziej.... ale znowu ccfl sa na przetwornicach i np. ja przetwornice wymienialem juz 3 razy teraz JEZELI juz zamontuje jakies znowu to mysle o smd ciekawe jak to wyjdzie. nie mialem zadnego kontaktu z ringami smd ale podoba mi sie to ze nie sa na przetwornicach bo na nie to chyba nie ma reguly. jednak mimo wszystko na twoim miejscu zostalbym przy ccfl- przynajmniej masz pewny efekt non ale po twoich przygodach z tymi przetwornicami to nie dziwie ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 hehe no tak pomylily mi sie linki http://moto.allegro.pl/ringi-led-bmw-e30-e36-e39-e46-nie-ccfl-100-led-i1321297346.html chodzilo mi o te ringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 nie no,te to trochę kicha,BMW to nie AUDI,żeby je diodami traktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 hehe no tak pomylily mi sie linki http://moto.allegro.pl/ringi-led-bmw-e30-e36-e39-e46-nie-ccfl-100-led-i1321297346.html chodzilo mi o te ringi te to dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 wiadomo ze robie to dla siebie.. ale chcialbym wiedziec jak to wyglada przed osobami 3cimi .. bo ja swoj gust mam wiec pytam jak inni widza ringi w e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 mialem ringi u siebie w e34. Kiedys mi sie bardzo podobaly, ale jakos ostatnio widze je w modelach typu e36, e46 i nowszych, ale nie w old-schoolowych e30, e34 itd. Moim zdaniem do e34 pasuje najlepiej soczewka i ksenon i tyle Co do przetwornic to nie mialem z nimi zadnych problemow. Mam u siebie w zestawie HID i wszystko dziala jak nalezy. Kupilem te zestawy w D&W na Borowskiej we Wrocku. Gwarancja na te zestawy sa 2 letnie, jezeli cokolwiek sie dzieje z przetwornicami przyjezdzasz, sprawdzaja na miejscu i jezeli faktycznie jest walnieta, wymieniaja na nowa i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mi sie wydaje, ze te ringi to musza niezle dawac po oczach. Widac po fotkach jak sie rozchodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja bym chcial zeby je bylo w dzien tez troche widac... tylko dalej nie wiem czy ccfl brac. moze ktos bardziej obeznany poleci, nawet link moze dac z allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 jak chcesz zeby ringi bylo bardzo dobrze widac w dzien to bierz ccfl. z zeszta tu masz przyklad (energy sie nie obrazi ) Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 nie nie obraze sie i dzieki za reklame... Swoja droga tylko CCFL w dzien widac doskonale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja dwa tygodnie temu zalozylem ccfl bo tak mi poradzili koledzy z forum i jestem zadowolony. Ladnie widac w dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 chyba jedyne na co mozna narzekac przy ccfl to zdychajace przetwornice ale i to w sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 mi zimą urarły w e38 2 razy wymieniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja przez rok czasu jedną straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi