Gość dirty.73 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jak ktoś kupi,to gdzie umieści w galerii:lol:http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/dwa-pedaly-i-bmw-m,1453204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 najlepiej do dzialu buma design -czyli zdjecia naszych rowerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Widzialem ostatnio podobny jak bylem w BMW Smorawinski w Poznaniu ale ja tam rowerow nie lubie, zawsze po jezdzie mam zakwasy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 sluszny rozmiar kol, ile cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tylko jak za rowerek dla dzieci w wieku 2.5-6 lat trzeba zapłacić 1300zł to lepiej jakieś zmęczone E30 za to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tylko jak za rowerek dla dzieci w wieku 2.5-6 lat trzeba zapłacić 1300zł to lepiej jakieś zmęczone E30 za to kupić jeden lubi 4 kolka drugi lubi 2 pedala ps niektore rowery przekraczaja wartosc zadbanej e 30 "6 tys " i wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Koles ode mnie z miasta ma sklep i tak sie sklada, ze naprawia swojego dostawczaka tam gdzie ja i raz opowiadal mi, ze dla niego sprzedawanie roweru za 30 tysiecy to normalka, bo posiada jakies tam torowe itp. 30 tysia z rower, nie wyobrazam sobie tyle kasy zaplacic za cholera no, 2 cienkie kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Rower to bardzo przydatna sprawa,sam przymierzam się do kupna na wiosne:) Zakwasy sa po takiej jeździe,ale za to ile satysfakcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi