radekradek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Z góry przepraszam ze moze nie w temacie ale nie moge znaleszc dzie mam to wpisac... otorz.... Mam e36 i po przejechaniu dokładnie takiego samego odstepu(po odpaleniu) a dokładnie 2 km zaczyna strzelac i nie reagowac na pedał gazu... a jak wcisne w deche to idzie.. i to trwa tak 30 sec i znika i potem juz nic sie nie dzieje ... rano lub po pracy to samo Pomocy czy to cos z zapłonem ?? czy z pompa paliwa .... bo filtr własnie zmieniłem z góry dzieki Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 sprawdz czyjniki połozenia wału i wałka rozrzadu wogołe jaki masz silniik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Miałem podobny problem w e30,po rozgrzaniu strzelał i sie dusił wymieniłem sonde i wszystko wróciło do normy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 obstawiam z dużym prawdopodobieństwem sondę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 silnik 1.6 ale on to zaczyna na zimnym szalec po 5 min jak stoi..... i po 20 sek przemija i nic sie wiecej nie dzieje... co dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a moze to pompa paliwa???? albo cos z przepływomierzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ja miałem takie objawy jak mi siadała pompa paliwa. Miałem M40 i dokładnie taka akcja. U mnie to było 3,5 - 4 km Jeździłem jeszcze 4 miechy bo nikt nie wiedział o co kaman no i w końcu padła. Wymieniłem pompę i po kłopocie. Dodam że miałem wtedy LPG a z tym nie było problemów hehe Nie twierdzę na 100% że tak jest u Ciebie ale u mnie tak to wyglądało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 panowie chyba problem rozwiazany. Wlazłem dzis pod auto a tam jeden z czterech kabelków od sond lamda urwany... no to połaczyłem i odpaliłem poczekałem i dzzzzzzzzzzzzziała:) Kasa zaoszczedzona. Chociaz nie chwale dnia przed zachodem słonca jutro do pracy rano to zobaczymy:) Moje auto ma przejechane prawie 400000 tys niezle daje rade:). Dziekuje za pomoc i dam znaka jutro . Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Super!! Brawo mat!! 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 chyba ok ale trzeba jeszcze bład skasowac tak? poprzez złaczenie klem bład sie wykasuje?? czy trzeba na kompa jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a powiedzcie panowie pod siedzeniem z tyłu sa dwa otwory ... w którym jest pompapaliwa i co jest w drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 w lewym jest pompa a wprawym sam sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi