wadim Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam,mam pytanko odnośnie resetowania komputera w e34,jest na to jakoś "domowy" sposób? czy muszę jechać na ściągniecie błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 A nie chcesz wiedzieć jakie to błędy?Bo wydaje mi się że teraz nie wiesz nawet czy je wogóle masz.Mimo że w necie krąży wiele opisów tzw resetów to jednak do końca w to nie wierzę. Odepnij kleme (-) akumulatora wieczorem a rano podepnij i normalnie jeździj a sterownik/komp nauczy się sam. Podają sekwencje czynności jakie należałoby wykonać dla resetu,odpinanie klem potem łączenie ich razem poza akumulatorem przy odpowiedniej pozycji kluczyka,potem trzeba obiec auto dwa razy do okoła i dotknąć emblematu bmw na masce;) Jedni piszą ze potem trzeba wykonywac adaptacje rozpędzając sie odpowiednio,jednym pomaga na chwile,innym zaczyna sie po tym ekspresowo rozładowywać akumulator i takie tam. Ja nigdy nie stosowałem jakiś resetów domowych.Przy okazji ładowania akumulatora odpinałem kleme i tyle-nie wiem czy można to nawet nazwać resetem. A jeśli masz obawy co do powstania błedów to warto te błędy chociaz poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dziki, uśmiałem się czytając Twój sposób na reset:D Hehe "...potem trzeba obiec auto dwa razy do okoła i dotknąć emblematu bmw na masce..." Będę pamiętał w przyszłości;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi