mat Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 sprzedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czyli sa jeszcze na tym swiecie rozsadni kupujacy czekam co bedzie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 gratuluje mat, czekam z niecierpliwoscia jakiego killera teraz na przedstawisz moze e30 z m70:evil: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 to na pewno dłuższy temat zanim pojawi się coś ciekawego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 brawo i szkoda trochę pewnie:)mam nadzieję,że w dobre ręce i za dobre pieniądze:) niedługo(za 30tys km)będę sprzedawał ładne e34 w touringu-może się skusiz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 za ile poszla z ciekawosci ;( byla taka sliczna i sam chcialem ja kupic tylko spoznilem sie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 praktycznie bez negocjacji można by rzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 szkoda ze juz poszla byla idealna a nie byloby takij jeszcze jednej na sprzedaz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 heh,mówiłem Ci mat,że ten pomysł z ciąganiem beemek z reichu by wypalił;d co prawda ambitnie alpiny i Mki,ale cóż...jakąs e32 tez widać warto przytargać swoją drogą Kolega dizer się wcześnie obudził...ja rozumiem,że zima i sen zimowy to dobry pomysł,ale auto na sprzedaż od 1,5miesiąca a Ty teraz,że taka idealna i czy jeszcze jednej nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizer Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 teraz fundusze mi doplynely i przypomnialo mi sie o niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 dizer- takie życie. MAT a w jakie rejony kraju poszła? I znów siostrzyczki z Mordulcową się będą szukać po świecie:) Na taśmie koło siebie stały,potem w świat na... 18 lat... by potem we Wrocławiu znów stanąć koło siebie. Teraz znów rozłąka,ehh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 lublin albo lubiń musiałbym zerknąć na umowę dziwnie tak bez auta mi.. trzeba coś poszukać ale na razie to takiego wózka do kulania się na co dzień.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 I znów siostrzyczki z Mordulcową się będą szukać po świecie:) Na taśmie koło siebie stały,potem w świat na... 18 lat... by potem we Wrocławiu znów stanąć koło siebie. Teraz znów rozłąka,ehh;) Hehe jedna za drugą z fabryki wyjechała , Mat'a na włochy moja na Austrie .... niezła akcja że później obie w jednym miejscu się spotkały. Moja E32 jak na razie zapadła w sen zimowy i czekam aż będzie cieplej , teraz muszę latać żółtą eM3 Szkoda że Mat sprzedałeś ale , pewnie kolejny projekt też będzie konkretny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 lublin albo lubiń musiałbym zerknąć na umowę dziwnie tak bez auta mi.. trzeba coś poszukać ale na razie to takiego wózka do kulania się na co dzień.. A czego konketnie szukamy wszyscy na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jak Lubin to jest szansa,że staną na jakimś spocie koło siebie;d jeśli Lublin,to ciut ciężej,ale kto wie...Austria i Włochy nie straszje były...za kolejne 18lat tez się spotkają Mat-co obstawiasz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja na razie zbieram na wymarzone bmw i kupię coś do przemieszczania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja na razie zbieram na wymarzone bmw i kupię coś do przemieszczania się Gdybym miał gotówkę na tą chwilę to chyba wpadł bym po to http://allegro.pl/godne-podziwu-540i-manual-6g-e34-540-i1393495350.html Cena minimalna 11tyś. , Vin sprawdziłem wszystko ori ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 to chyba mamy odpowiedź,co Mati teraz kupuje:) bo o ile mnie pamięć nie myli to ta z linku spełnia wymagania...;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 na razie nie ma bmw,ale pewnie będzie za jakiś jeszcze bliżej nie określony czas... temat generalnie do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi