ADI-MG Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mam pytanko do uzytkownikow BMW jak chodzi wam klimatronic bo ja szczerze nie jestem zadowolony po prostu strasznie slabo chlodzi a niedawno sprawdzalem caly system przy uzupelnianiu klimy i niby wszystko ok bylo???? <bmw_3> i nie wiem czy to wada mojej Buni czy ogolnie. Prosze o zdanie na temat wszych klimatyzacji!!!!!! z gory pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Może czas na wymianę filtra? Mi w klimatyzacji manualnej chłodzi bardzo ... chłodno :wink: Ale aktualnie padła mi elektryka i z tym walczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 ADI-MG, - u mnie chodzi bez zarzutu. Myślę, że powinieneś wymienić mikrofiltr . Wiesz jak to sprawdzić? Bardzo prosto. Włącz obieg wewnętrzny i daj ogrzewanie na maksa a potem wyłącz obieg i jeżęli zauważysz sporą różnicę w nadmuchu ciepełka to znaczy, że filtr nadaje się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 sprawdz filtr kabinowy i klimatyzacji i osuszacz kosztuje ok 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 sprawdz filtr kabinowy i klimatyzacji i osuszacz kosztuje ok 200 Niezły górnik jesteś żeby tak stare tematy odkopywać. Sądzę że koleś już dawno sobie z tym poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi