tazunio Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 wklej jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vowo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 dodałem ogłoszenie pewnie za jakiś czas sie pojawi jak tylko Mod na to pozwoli - pewnie je jużnieraz ktoś widział na necie - tyle że teraz przecxhodzi przegląd a w mechanike poszło 4 tysiaki - można je jeszcze znaleźć w internecie ale cenąz neta nie należy sie przejmować[ATTACH=CONFIG]16720[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16721[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16722[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16723[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 O kurde jak ja bym w tym wyglądał. Cały czas chce klasycznego oryginała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 O kurde jak ja bym w tym wyglądał. Jak mega alfons, z tuzinem panienek w bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Koniec tematu z tym wozem strażackim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainbow Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?t=10227&postdays=0&postorder=asc&highlight=myszor10&start=120 20 tys 696 034 063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?t=10227&postdays=0&postorder=asc&highlight=myszor10&start=120 20 tys 696 034 063 Ładne ale w tym przypadku nie chce wydać 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 a tak zapytam z czystej ciekawosci z racji tego ze czesto jestes w niemczech , w jakiej cenie sa tamtejsze e30 cabrio w takim zadowalajacym stanie , chodzi mi o to ze wiadomo ze nie bedzie to nigdy odrestaurowany klasyk bo taki sie tez ceni , ale taka dobra baza zeby ja grzebac upiekszac i wlasnie podjac mala probe odrestaurowania.. ? masz moze jakies linki aby podac jakies przyklady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a tak zapytam z czystej ciekawosci z racji tego ze czesto jestes w niemczech , w jakiej cenie sa tamtejsze e30 cabrio w takim zadowalajacym stanie , chodzi mi o to ze wiadomo ze nie bedzie to nigdy odrestaurowany klasyk bo taki sie tez ceni , ale taka dobra baza zeby ja grzebac upiekszac i wlasnie podjac mala probe odrestaurowania.. ? masz moze jakies linki aby podac jakies przyklady ? Nie bywam w niemczech, ostatnio to rok temu jakos byłem Nie mam dostepu takiego do E30 niestety. Raz mialem oferte ale nie kupilem a tanio byla bo za 8000zl 91 czy 93 rok cala poprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 oddam ci za dobre pieniazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 uwielbiam tą wersję :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ile takie cacko? Bo ja chce na m paku II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie bywam w niemczech, ostatnio to rok temu jakos byłem Nie mam dostepu takiego do E30 niestety. Raz mialem oferte ale nie kupilem a tanio byla bo za 8000zl 91 czy 93 rok cala poprawna. to zapytam rowniez z ciekawosci to skad ciagniesz te wszystkie samochody ktorymi hanldujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 to zapytam rowniez z ciekawosci to skad ciagniesz te wszystkie samochody ktorymi hanldujesz ? Na układy nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 jak dla ciebie 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Darecki, ale to nie jest cabrio tylko Tc Baur http://www.google.com/search?q=bmw+baur&hl=pl&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7IRFA_en&biw=1280&bih=571&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BjjETqG4LJGRswbg0rHhCw&ved=0CC8QsAQ A Kevin szuka "normalne" cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e30-cabrio-convertible-kabriolet-automat-i1944676871.html Grzechu wrzucil w temacie allegro, wyglada na zdrowa bude za rosadna kase do swapa i dlubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Niestety naciągane było z tyłu i dalej juz sie chyba nie da wiec wymiana blotnika a nawet tylnej swiartki, w bagazniku tez jest fałda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 moja dalej aktualna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi