tazunio Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 http://allegro.pl/bmw-e30-325-cabrio-waska-lampa-piekna-i1686398884.html# auto z syndykatu, wydaje mi się, że warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ładna, ale wąska i zielony kolor a do tego ten material na dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ładna, ale wąska i zielony kolor a do tego ten material na dachu... no poza tym materialem na dachu to wymieniles same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 myślę ze by się nadało http://allegro.pl/bmw-e30-v8-bbs-rc-i1677173608.html szał w mieście gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Widzialem ja w Trendsach jak dla mnie odpada - klatka w srodku, nienawidze po prostu no i kolor osobiscie mi sie nie podoba, taki nie E30stkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 myślę ze by się nadało http://allegro.pl/bmw-e30-v8-bbs-rc-i1677173608.html szał w mieście gwarantowany przecież to nie cabrio a Kevin cabrio szuka lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ładna, ale wąska i zielony kolor a do tego ten material na dachu... nie no staaaary jak ta Ci nie pasuje to ja juz nie kumam jakbym szukal e30 cabrio to biore ja od reki i jeszcze dziekuje jezusowi ze mam ja w oryginalnym ladnym zielonym kolorku : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e30-cabrio-320i-m-technic-stan-bdb-hardtop-i1686377701.html ta jest ładna ale cenna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no co ty zielona,wąska w MT I,do tego startec i czarna skóra...................nie nie nie :dance::dance::dance::dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 http://allegro.pl/bmw-e30-cabrio-i1803338512.html co mysliscie o tym egzemplarzu?? Gosc nagrał film i wszystkie parchy ale nie duze itp widac, nie jest złe, czy ktos dzisiaj tj. w niedziele wybrałby sie na oględziny lub tam na miejscu mógłby się umówic ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kevin wal do pawelo na PW - ma blisko i pewnie ci obczai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ma blisko i pewnie ci obczai gdyby od razu napisał to zabrał bym się z nim,ale na tę chwile jestem nieosiągalny :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie pojechalem, chyba ze Pawelo masz faktycznie blisko i mógłbyś fachowym okiem ocenic na przykład jutro to juz bysmy wiedzieli co jeszcze trzeba podlubac przy aucie, no i czy podłoga cała chociaż powierzchownie itp, wiadomo ze na kanał nie bedziesz jechał specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 w tygodniu nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Czyli kicha.. ok moze nastepny weekend cos sie wymysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 http://otomoto.pl/bmw-320-cabrio-tuning-C17851416.html Kevin,kup i odratuj,będziesz miał w kolorze(sory za OT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 dirty to nie do tego działu ta e30stka:bag::bag::bag::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 dirty to nie do tego działu ta e30stka:bag::bag::bag::drool::drool: wiem,ale nie mogłem się powstrzymać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 nowa aukcja,ale tym razem bez licytacji http://moto.allegro.pl/bmw-e30-320i-cabrio-german-cult-style-i1818259636.html edit no i z innego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Czyli ktoś chce zarobić 3000zł, kupil za 7000 i wystawił jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 na poprzedniej aukcji była licytacja więc cena nie musiała byc mniejsza(chyba ,że dzwoniłeś i się dowiadywałeś ),aha Kevin patrząc jak wygląda to na pewno nie poszła by za 7 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 na poprzedniej licytacji było wystawione 6000zł licytacja i 7400 w KUP TERAZ, myslalem ze za 6500 by oddal bo dzownilem ale powiedzial ze 7000zł najmniej chce i nie musi sie jej pozbyc, to ktos mu dał 7000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misior Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) pytałem z ciekawości o powód sprzedaży to mowił że bmw 7 chce kupić a za tą dał 11tyś. tutaj znalazłem że auto było wystawione z opcją kup teraz za 6500 więc nie wiem czy przegapiłeś czy nie szukałeś akurat wtedy. 5 lub 6 aukcja z końca strony http://allegro.pl/listing.php/search?buy=0&category=149&closed=1&prepareTime=0&search_type=1&order=t&price_from=&price_to=&string=e30+cabrio&view=gtext&change_view=1 Edytowane 4 Października 2011 przez misior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vowo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 witam jeśłi bardzo chcesz mam ciekawą sztuke na sprzedaż ostatnio dołożyłem do betki 4 tysiaki ale musze niestety ją sprzedać bo szukam większej 8) daj znać na gg: 1454647 albo na email v8hotrod@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi