rush Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 widze ze niektore wrzucasz po swapie, ja bym takie odrzucal bo nigdy nie wiadomo jak to bylo zrobione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jezeli wszystko po swapie dziala to dlaczego nie, kupie od fana gdzie wszystko utulane i zadbane to i to bedzie prawidlowe, ja po prostu chce perełke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Uuu, perełki, lalki to tylko w...teledyskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 "Chcę mieć złotą kietę i jeździć cabrioletem" Dobrze dobrany kawałek do tematu Wracając na prawidłwy temat, ta co podał woz jest interesująca. Może warto się po nią przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Wracając na prawidłwy temat, ta co podał woz jest interesująca. Może warto się po nią przejechać? Niestety ta odpada, sztuka i tyle.. czytalem o niej, dzwonilem do sprzedawcy.. nie jest warta zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ..ale laleczka http://moto.allegro.pl/bmw-cabrio-stan-idealny-felgi-bbs-orginal-i1466778529.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ooo dzieki za zainteresowanie bo szukam, ale nie czerwone... mimo iz ładne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 w tamtym roku sprzedała się i już szuka nowego właściciela... ale bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 nie wiem czemu, ale do cabrio zawsze mam slabosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ooo dzieki za zainteresowanie bo szukam, ale nie czerwone... mimo iz ładne jest. czerwony jak dla mnie nie jest dobrym kolorem do bmw ale w cabrio i coupe uwazam ze pieknie wyglada ..ale laleczka http://moto.allegro.pl/bmw-cabrio-stan-idealny-felgi-bbs-orginal-i1466778529.html#gallery wyglada na to ze konkretna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 W czerwonej na pierwszy rzut oka: -klapa bagażnika kompletnie niespasowana, szczelina z lewej dwa razy większa niż z prawej -progi zamalowane byle jak na czerwono razem z listwą która powinna być czarna -tylny zderzak wisi z prawej strony przy kole, albo założyli zakończenie plastikowe z przedniego zderzaka (jest inne niż tylne), guma jest pofałdowana, pewnie zatrzaski nietrzymają (zazwyczaj są przerdzewiałe i przy ściąganiu pękają) -brak hokeja/listwy czarnej na przednim zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 W czerwonej na pierwszy rzut oka:-klapa bagażnika kompletnie niespasowana, szczelina z lewej dwa razy większa niż z prawej -progi zamalowane byle jak na czerwono razem z listwą która powinna być czarna -tylny zderzak wisi z prawej strony przy kole, albo założyli zakończenie plastikowe z przedniego zderzaka (jest inne niż tylne), guma jest pofałdowana, pewnie zatrzaski nietrzymają (zazwyczaj są przerdzewiałe i przy ściąganiu pękają) -brak hokeja/listwy czarnej na przednim zderzaku Dzięki za porady, faktycznie też widzialem w tej czerwonej ten zderzak z tylu przy blotniku, klapa baganzika.. ogolnie czerwonej nie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ogolnie czerwonej nie szukam. W czerwonej to czuł byś się jak stary emeryt z RFNu który chce się odmłodzić - nie polecam tego koloru w BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 No ale niby czerwone - szybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 http://allegro.pl/bmw-e30-cabrio-325i-m20b25-i1453363860.html#gallery to cabrio kupil jeden z forumowiczow bmw-e30.pl, chwali silnik i ogolny stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 to cabrio kupil jeden z forumowiczow bmw-e30.pl, chwali silnik i ogolny stan Troche bedzie musial wlozyc czasu pracy i kaski.. Ja czekam dalej na ta jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kevin, Ty masz ten link do zielonej? Krazyl gdzies link ale nie moge znalezc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Do tej zielonej co mi gosc wysylal zdjecia ? To juz dawno nie ma ogloszenia i chyba ja ktos tam gdzies kupil z okolic. Nie mam tez numeru poniewaz nie zapisywalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 http://allegro.pl/e-30-cabrio-s50b30-i1462918921.html czerwone.... *****sko czerwone z ladnym czarnym przodem i dobra felga. Silnik the best.. ciekawe ile osiagnie i ile warto dac skoro do poprawek jest i nie wiadomo jakich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 powiem ci, ze na taki swap to ja patrzyc nie moge, trzebaby bylo troche poprawic i pochowac kable, bo tak to drutem wieje ale e30tka w fajnym stylu i ze sporym nakladem, stawiam ze pojdzie za okolo 22000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jaki model felgi jest na tej czerwoniej e30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 taki sam ale 2cale mniej, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Zerknijcie na 3 i 4 fotke, i powedzcie mi ze dalej czerwony nie pasuje do e30 Moim zdaniem czerwien do niektorych fur nie pasuje, ale nie jedna ladna czerwona beemka mi sie przewinela kolo oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bolesławiec nie daleko" http://otomoto.pl/bmw-320-cabrio-okazja-pilne-C17731075.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bolesławiec nie daleko"http://otomoto.pl/bmw-320-cabrio-okazja-pilne-C17731075.html Wlasnie mailem tą wkleic i jeszcze tą http://otomoto.pl/bmw-320-piekna-e30-cabrio-dla-konesera-C17742843.html Ta w Boleslawcu juz ponad pol roku sie psrzedaje ale jakis czas jej nie wystawial, widac ze do roboty ale tez mam zapytanie co do niej czy warto moze Tazunio mógłby podjechac na zywo ??> Druga sprawa ze ta http://otomoto.pl/bmw-320-piekna-e30-cabrio-dla-konesera-C17742843.html mi się piekielnie podoba!!! Ale daleko ale co o niej sadzicie bo chyba warto i trzeba jechac bo ktos sprzatnie jak wszystko ok z nią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi