Kevin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zacząłem się rozglądać za E30 Cabrio chciałbym fajniutką sztuke w cenie adekwatnej do stanu Wolę dołożyć niż kupić do roboty auto, wiadomo poprawki pod siebie nie uniknione. Wchodzi w gre czarna granatowa srebrna lecz inny kolor także tak jak ta i jestem poważnie nią zainteresowany http://otomoto.pl/bmw-318-m-technic-ii-C16049522.html Rok temu była malowana, silnik pracuje dobrze jak zapewnial, nadkola byly robione i tam moze być coś ale zadnych wykwitów korozji pecherzy nie ma. Kto by mógł ewentualnie pojechac ze znawców E30 bo to nie moja była epoka... i co myślicie. Gaz sekwencja z komputerem przejechane 20tys km, wiem że gaz gaz i duzo nie bede nią jeździł ale jak jest to fajnie, gdyby nie było gazu byłoby fajniej... Jeżeli nie ta to następna nic na siłe, pewnie znajdzie się a zakup E30 Cabrio nie uniknione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Co myślicie o tej sztuce?? http://otomoto.pl/bmw-318-orginal-C16334632.html Wydaje mi się ciekawa, chociaz ten silnik zwykły, ale zawieche i m technika bym dołożył i ii może akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 noo fajna seria dzwon i jedz ogladac - bardzo ladnie utrzymana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dlaczego wczesniej nie napisales ze warto, gosc mowi ze idealnie utrzymana i ktos po nią jedzie wiec o 21 trzeba dzwonic, a dzisiaj wyszla no az szok bierze ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Troche do zabawy bys mial, ale to nie problem a stan z fotek faktycznie wyglada na bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dokładnie fajna sprawa bo ladna w oryginale i jak samemu sie pozmienia zderzaki zawieszke itp to na plus a do tego oryginalne czesci zawinac i też miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Poszukiwania dalej trwaja i nic się nie wyłaniało aż tu takie coś.. http://moto.allegro.pl/bmw-e30-cabrio-325i-m20b25-i1453363860.html Ktoś zna moze ktoregos forum, lub ma w rejonach kogoś kumatego by sprawdził? Może w tym roku uda sie nabyć wreszcie E30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no ze zdjęć niewiele widać bardziej by się nadawały do kalendarza niż do oceny ZS to zachodniopomorskie czy sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Gdzieś♦ te rejony, nie wiem kurcze.. nie jest taka na fullu az ale to bym sam dokupil... nie pociąga jednak tak jak inne ale moze ktos ma mozliwosc oceny na zywo, ma dwie latki na dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tablice ZSD - Świdwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak dla mnie to nawet ładna na foto. Koleś mówi ze komora silnika jest jak z fabryki, ale foty nie dał, zdjęcia środka tak robione by nie było widac newralgicznych miejsc- fotel kierowcy, wnętrze, czy nawet te łatki dachu- a o nim zero info. Fotki ładne bo po przeróbce, ale szczerze to nic na nich nie widać bo daleko jest samochód. Jak dla mnie to rewelki nie ma, ale To ty kupujesz Kevin i może cos w niej widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Mysle ze przyjemnosc R6 nad czworkami dotyczy rowniez cabrio, wiec ja bym radzil zaczynac od 320. Przeciez przy otwartym dachu dopiero slychac jak ten silniczek chodzi A ten? Na pierwszy rzut oka wyglada na zadbany, chociaz albo mi sie wydaje albo tyl lekko ruszany (klapa zle spasowana?) http://otomoto.pl/bmw-325-cabrio-C16687954.html A do jakiej kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No wlasnie w tych granicach, zanim zacalem szukam byly dwie perelki ale spoznilem, kolor to tylko czarny lub ciemny granatowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Kurcze, powiem ci ze ten zielony ladny jest.. Ale oki, szukamy czarny albo granatowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 to fakt jak ktoś napisał lepsza przyjemność z jazdy bez dachu jak słyszysz 6 garków ja nawet radia nie załączam szkoda zakłócać :-P woz napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 popieram przedmówców :-P kupisz m40 to zemdlejesz jak opuścisz dach, to nie jest gang M3ki, tylko myśl o swapie będzie cię utrzymywał przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Czyli trzeba szukac 2.5 litrowej benzyny z seri M50 tak?? To cenna rada by nie żałować. A ten ma 170KM to jest M40? http://otomoto.pl/bmw-325-cabrio-C17589565.html podoba mi sie i cena w poradku jezeli wszystko z nim w ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E30 tu masz typy silników zależy z którego roku to silnik ale napewno 6garówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 m50 lub m20, ale 6 garow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://otomoto.pl/bmw-325-cabrio-C17589565.html to jest wedlug mnie ciekawe, jakies braki widac? Chociaz tylko 3 zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 No właśnie tylko 3 foty a mozna dać 10. Fotel kierowcy, schowek i kolor to chyba to jest fiolet lub lampa zrobiła takie wrażenie. Żadnego opisu co ma na wypasie- ale tempomat ma (chyba) Dzwoń pytaj niech zdjecia prześle na maila to czego chcech, a jak coś to watacha do niego pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://allegro.pl/bmw-e30-cabrio-325i-m20b25-i1453363860.html#gallery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To fioletowe z poprzedniej strony nie warte swojej ceny. Brak otwierania klapy dachu (otwór z tyłu jak po popielniczce). Tapicerka skórzana szła zawsze w jednym kolorze, a tutaj jakieś wiejskie wstawki w innym kolorze co może oznaczać że skóra była mocno zniszczona. Poza tym sportsitze w E30 cabrio mają poprzeczne przeszycia w środku a tu idą wzdłuż siedzeń. Mieszek zmiany biegów wymieniony. Maska wydaje się źle spasowana, a dodatkowo widać że zaczepy mocowania dokładki w przednim zderzaku są w kolorze czerwonym. Ponadto rok 1990 to ostatni rok kiedy cabrio wychodziło w "wąskiej lampie", a więc obowiązkowo trzeba sprawdzić VIN, czy to auto jest zgodne ze swoim rocznikiem. To drugie auto możesz znaleźć opisane na forum bmw-e30.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzieki paid_in_full faktycznie jest opisane to drugie ale duzo do porobienia jest tez przy niej a sam wlasciciel przez tel mowi ze nie wie a na stronie e30 opisal to czego nie wie przez telefon. Ta z Krakowa fajna, ale fakt po jakichs przejsciah moglabyc ale czy wielkich? Nie mam nikogo w Krakowie oprocz rodziny i to znawcy aut ale nie E30sci a to trzeba troche temat E30 znac.. patrze dalej moze cos blizej sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kevin kraków a lubin to jakieś 280km więc jak miałbyś juz jechac to napewno z kasa i drugim kierowcą- brac na gorąco. Jeśli sądzisz że masz "siły" i czas do zrobienia jej tomozna lecieć- to tylko 2godz jazdy ładna A4 a nie przez polskę dziurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi