Tomek v8 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam,jak w temacie. A wiec : co sadzicie o tym Tourigu ? Moim zdaniem wyglada kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Gangsterka, mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 świetny ale to powinna być wersja zimowa, za małe koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jakas fela z rantem i by była rewelacja ..... a teraz to faktycznie wygląda troche zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 fura ryje beret ale..jak szyby ciemne to wszystkie (bez przedniej), koło inne (niekoniecznie większe) na niższej oponie i większa gleba tak ją widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 fela wieksza by sie przydala a tak bajera, zrobiona w moim stylu, wszystko ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 świetny ale to powinna być wersja zimowa, za małe koło To jest wersja zimowa,dlatego takie male kola. A tak wyglada wersja na lato (Wtedy jeszcze bez dyfuzorow). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Sliczna, ciekawie wyglada i budzi respekt, ale felunek na zmiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A mi się ta letnia felga bardzo podoba, tylko opona lekko za wysoka lub za szeroka, gdyby węższą naciągnąć byłoby ciekawiej. Poza tym rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 tak jak Patryk piszę większy naciąg na oponie i jest bajerra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A mi nawet wersja winter sie podoba! Za***iste rodzinne kombi. Tomasz moja rada = nie zastanawiaj sie i kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Tomasz moja rada = nie zastanawiaj sie i kupuj Niestety Tomski to auto nie jest na sprzedaz,a szkoda. Wrzucilem te foty,poniewaz chcialbym poznac wasze opinie. Rozpatruje kupno E34 tourig i zrobienie go na takiego bandziora,jak ten z foty. Ale to jeszcze dlugo dlugo potrwa.Najpierw musze skonczyc swoja E34. No chyba,ze pogonie E39 i wtedy dopiero kupie touriga. Niestety jest maly problem,za cholere nie moge przekonac mojej zony do E34 tourig. Ona przewaznie uzytkuje E39 i podoba jej sie to auto, i nawet nie mysli o E34. Probowalem ja przegadac,pokazywalem foty przeroznych fajnych tourigow......i nic. A ja chcialbym zeby tourig byl takim autem rodzinnym:urlop,zakupy itp,a moj sedanik do jazdy "rekreacyjnej" No ale niestety.Tak to jest z kobitami. Sam niewiem,byc moze napisze osobny temat pt."Jak przekonac moja zone do E34 tourig ?":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Szyby biale albo czarne wszytkie mozliwe to cos z maski wek i srebny grill by auta z naprzeciwka widziały czarnego bandziora nadjeżdzajacego do tylniego zderzaka:) a tak pozatym to I love black:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi