DAR535 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) witam, mam pytanie do czego ten przewód ?? samochód to bmw e34 535 lpg zaraz po prawej widać skąd on wychodzi I od razu zadam 2 pytanie jak jade samochodem to mi pyłga/świeci abs hamuleć ręczny i akumulator i w kole prawym tylnym nie mam kabla wychodzącego z karoseri do czujnika abs (chyba)macie może jakieś zdięcia skąd on idzie ? zdj.jpg Edytowane 15 Listopada 2010 przez DAR535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Przewód to wtyczka serwisowa od gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAR535 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 dzięki a jeszcze jak jade samochodem to mi pyłga/świeci abs hamuleć ręczny i akumulator i w kole prawym tylnym nie mam kabla wychodzącego z karoseri do czujnika abs (chyba)macie może jakieś zdięcia skąd on idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi