tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 to jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 dziwnie jakos to cos to tamto wyglada ... skupie sie na szukaniu brakujacego elementu,moze nie bede musial kupowac calych dokladek Moze ktos ma takie cos male jak mi brakuje ? na jednym ze zdjec widac ktory to element... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 aaaa co z wodą deszową albo chociazby nawet z tą z myjni,nie przedostanie sie do przeplywki a potem do przepustnicy...dalszych efektow nie znam ale wiem ze nie sa to dobre efekty pamietajmy ze powietrze jest caly czas zasysane.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 a co do Twojego Turinga to mam nadzieje ze bedzie wygladal jak e30 wygladac powinna:) choc szkoda ze nie kupiles auta gdzie mialo silnik uszkodzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Hehe silnik tez jest do podszykowania Ale ogolnie pomalowanie kilku elementow nie wyszlo drogo a jest dobrze boje sie teraz walki z pompa wtryskowa,ja nie bede tego robil ale w piatek oddaje ja do speca w tym i ma ja robic Bedzie nisko i szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 brakuje Ci elementu nr 1 nr 51711947060 , koszt ok 100 w ASO ale możesz zapytać u chłopaków z Silesia Parts 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 aaaa co z wodą deszową albo chociazby nawet z tą z myjni,nie przedostanie sie do przeplywki a potem do przepustnicy...dalszych efektow nie znam ale wiem ze nie sa to dobre efekty pamietajmy ze powietrze jest caly czas zasysane.dzieki a weź pod uwagę,że takie "cuś" co ma wlot na masce nie służy na dojazdy do pracy i po bułki.proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzieki Kosa zaraz pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 OK wiec teraz pytanie ktore nie daje mi spokoju... Lampy tyl zostawie w spokoju ale nie wiem co z przednimi kirunkami nerka i swiatlami... Myslalem nad dymionymi kierunkami z pozycja czarna nerka i dymionymi swiatelkami ale zastanawiam sie czy nie za bardzo sie to zleje.... Autko niestety nadal czeka na wyjazd z lakierni... ale zawias zamowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi