Dyziu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 e60 też robiliśmy ceny te same nawet ostatnio nową x6 z 2011 activ hybryd robiliśmy cena ok 500zł i nie ma żadnej lipy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 tył wycinamy...... boczne wyciągamy Dyziu, ale informujecie klienta że wycinacie mu szybę? Facet który mi robił szyby nie wycina, a robi juz kilkanaście lat i naprawdę super, tylko termin u niego to zazwyczaj na za 4 tygodnie, tak jest zawalony robotą. Robił kilku moim znajomym i nie wycinał. Za taką lodówkę jak moja woła 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 informujemy... nam jest łatwiej ją wyciąć i wkleić na nowo niż się pałować... bo szyba ma spory skos i u dołu ciężko jest zrobić dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jeśli mają termiczną folię to cuda wianki można z nią robić wiadomo,że jak się wszystkie szybki wyciąga to jest igiełka idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dopne sie do tematu jesli mozna. A orientujecie sie jak tam ceny do e34 sedan? Jaka cena wszystkich szyb? Przod rowniez, czyli tylna, tylne boczne i przednei boczne-wszystko w tym samym odcieniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ja pytałem do E39 gabarytowo prawie to samo , u nas gostek robi, około 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Oki czyli 400zł to średnia cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam. Korzystajac z okazji podepne sie pod temat . tył wycinamy...... boczne wyciągamy....... wyciągnięcie szyb w e39 to 10minut na szybe.....bez przodu chyba 370zł ale chce ci się gnać 150km?? Dyziu, a gdzie jest ten zaklad ? W Olesnicy ? Dajecie jakis atest, zeby nie doczepili mi sie w niemczech ? Moje E39 jest w tym tygodniu w polszy i szukam jakiegos zakladu, zeby szyby przyciemnic . Szwagier byl dzisiaj moim autem w Trzebnicy. Tam przyciemniaja jakas amerykanska folia (niby dobra). Tylna szybe tez wycinaja jak u Was. Przyciemnienie ( tylna + boczny tyl ) ma kosztowac 480 zl - to duzo czy malo ? Przodu nie przyciemniam, bo mi tu niemce zyc nie dadza. Ja chcialbym przyciemnic tak deilikatnie, zeby nie bylo takiego gwaltownego przeskoku pomiedzy tylna boczna i przednia boczna . Moze jakas rada na ile procent najlepiej ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Przyciemnienie ( tylna + boczny tyl ) ma kosztowac 480 zl - to duzo czy malo ? Mi za 500zł ma zrobić wszystkie wraz z przednimi bocznymi, więc chyba sporo za sam tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaiste ja za cale auto zapłaciłem bodajże 380 zł jak nie 360zł nie pamiętam dokładnie jednak cena 400 za całe auto to z tego co wiem to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 a w e46 turasku bez przednich szyb ile kasy trza szykowac i mniejwęcej ile czasu potzebujecie, bo do oleśnicy aż tak daleko nie mam, a choruję na taką lekko lustrzaną folię mata coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Chyba średnio 80 zł za szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 a w e46 turasku bez przednich szyb ile kasy trza szykowac i mniejwęcej ile czasu potzebujecie, bo do oleśnicy aż tak daleko nie mam, a choruję na taką lekko lustrzaną folię mata coś takiego? do namysłowa masz bliżej , dzwoń 886165962 , mi zrobi Q-peye ze zrywaniem tylnych za 300zł całość 5 szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dopne sie do tematu jesli mozna. A orientujecie sie jak tam ceny do e34 sedan? Jaka cena wszystkich szyb? Przod rowniez, czyli tylna, tylne boczne i przednei boczne-wszystko w tym samym odcieniu.. Info gdby ktos chcial wiedziec. Do e34, do e39 tak samo podejrzewam - cena okolo 450-470zl, wszystkie szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja na środę mam umówionego gościa na całość (przód, tył, szyb tylna). 300zł. Bez zdejmowania niczego. Klei na samochodzie. Oglądałem to u Patryka330d i wychodzi gościowi całkiem miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A mnie interesowała by tez cena mazdy 626 99r- 4 drzwi i tył, ibiza 02r 4x drzwi i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ceny będą podobne oni liczą inaczej tylko jak tylna szyba jest profilowana jak w Olpu Omedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi