woz Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam. Nie dalem do dzialu kupie/sprzedam bo to nie moj silnik, szczegolow nie znam itd, tylko znajomy mi wspomnial ze chcialby sprzedac wiec pomyslalem ze moze ktos chetny sie znajdzie bo sa to na ogol poszukiane silniki. Koles z dzielnicy ma do sprzedania silnik w rewelacyjnym stanie m50b25 wraz ze skrzynia automatyczna. Silnik i skrzynia ponoc suchutka, i wiem ze nie chce za to kokosy bo kupil samochod (e34 kombiak) z przeznaczeniem na swap na 3,5 wiec ten silnik jest mu po prostu niepotrzebny a nie ma miejsca zeby go trzymac. Jezeli ktos bylby zainteresowany to dajcie cynk na PW to podam wam jakis kontakt i juz sie zgadujcie. A dla mnie za posrednictwo oczywiscie zimniutka puszeczka Tyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi