mati Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 sprzedam alusy firmy king z oponami. do tej pory jezdzily na mojej e36 i przyszla pora zeby sie z nimi rozstac. mialem w planach polerke calego rantu ale to juz chyba przypadnie kolejnemu wlascicielowi. wymiary felg 16"/8,5"/et10. opony niestety sa tylko dwie- dwie kolejne przebite. wymiary opon 205/45. felgi sa proste, nigdzie nie bite, maja przeszlifowany rant zewnetrzny. felgi nosza lekkie slady uzytkowania ale prezentuja sie bardzo ladnie. cena jaka mnie interesuje to 1100zl (do niewielkiej negocjacji) zainteresowanych prosze o kontakt na pw albo kom 785-462-078 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na aucie wygladaja tak: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 promocja oddam fele za 900zl przypililo mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi