E34-Patryk Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Siemka! Sprawa dotyczy focusa, ale temat uniwersalny. Ponieważ na zewnątrz mróz od wielu dni niezbędne są podgrzewane fotele, niestety ten ważniejszy-kierowcy zachowuje się jakby się zmęczył. Wcześniej grzał rewelacyjnie, po minucie był gorący, teraz po 10 minutach ledwo czuć ciepło, albo może on nie grzeje tylko moje cztery litery zagrzewają się przez te 10minut. W każdym razie fotel pasażera dalej grzeje świetnie, wg.wstępnych obserwacji do obydwóch foteli jest 1 bezpiecznik co mnie trochę dziwi i ten bezpiecznik jest cały. Kontrolka na przycisku świeci po włączeniu, sprawdziłem wtyczki pod fotelem, połączenia jak najbardziej w porządku. Ma ktoś pomysł gdzie jeszcze szukać przyczyny? Czy maty grzewcze mogły się uszkodzić? Czy miernikiem można sprawdzić, np.mierząc opór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Widzę, że nikt nie ma pomysłów, ja wpadłem na coś takiego, że zmierzę prąd czy jest jakiś pobór, w momencie włączenia(pracy) fotela. Jeśli nic się nie zmieni tzn. że fotel wogóle nie działa, czyli prąd do niego nie dochodzi, wtedy będę szukał po kolei, po kabelkach, bezpiecznikach, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jak sprawa z fotelem? Kolega ma podobny problem i akurat trafiłem na Twój temat. Jeżeli wyjaśniłeś kwestię fotela,to napisz co poszło,my podejrzewamy że to jednak bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi