rush Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 juz bym po nia jechal, ale dopoki nie popchne swojej to nie mam siana mam nadzieje ze mi nie ucieknie sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 rush jak ją "nabędziesz" to będzie tłusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 rush jak ją "nabędziesz" to będzie tłusto no to odpowiedz mi od razu czy moglbys ze mna po nia pojechac jutro albo pojutrze? serio, bo dobrze byloby brac ja z kims kto konkret zna sie na e30 :> a jezeli nie ma takiej opcji to napiszcie mi prosze szczegolowo Etrzydziestkowicze czego wypytac sie telefonicznie i na co zwrocic uwage przy ogladaniu.... moze jakies szczegolne miejsca gdzie bierze korozja, na co zwrocic uwage przy pracy silnika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A E46 juz sie sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 jeszcze nie, dopiero wczoraj po poludniu wystawione, ale moze udaloby sie cos kupic przed sprzedaza dzwoniem do goscia i nie jest jednak tak rozowo: - cala byla odnowiona lakierniczo, wiec mowi ze nie znajdzie sie grama rdzy, tu akurat ok - silnik ok - srodek jest w dobrym stanie ale byl skladany przod i tyl, no i kanapa ma inny odcien niz przednie fotele ona jest po swapie z 1.8 i to mocno czesciowym, z tego co zrozumialem to: - skrzynia jest od 2.5 jeszcze i jest ok, reszta juz nie.... - wal jest od 1.8 i powoli sie rozlatuje, trzeba by wymienic - hamulce a co za tym idzie zawiecha jest od 1.8, wiec chyba zwlaszcza z tylu jest duzo roboty - trzeba by wstawic szpere moim zdaniem za taka kase nie oplaca sie, bo ja nie mialbym gdzie tego auta skonczyc, sam tego nie zrobie i nie ma raczej w okolicy mechanika, ktory by sie za to wzial i w rozsadnych pieniadzach porzadnie porobil.... napiszcie co o tym myslicie, zwlaszcza wlasciciele E30... a jezeli juz sie zastanawiac nad nia to za jaka kase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 zrobic zawieche to nie problem bo trzeba by tylko przelozyc wahacze z tarczami i linki, co do wału to jest masa, przelożyc wało i dyfer to można w 2 osoby na kanale, ogólnie to dla kogoś kto się bawi w takie rzeczy (jest ich sporo we wro) to klika godzina roboty jezeli to sawap to 8000-9000 dalbym jakbym miał ze wzgledu na rarytaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ta jeszcze wydaje mi sie calkiem fajna sztuka http://otomoto.pl/bmw-320-C15247799.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 http://otomoto.pl/bmw-325-C16118751.html http://moto.allegro.pl/oryginalne-bmw-e30-325i-i1312766820.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 obie fajne, ale bialystok to masakra daleko juz ta szara co wrzucilem jest blizej ale i tak 260km to kawal drogi jak na kurs zeby ogladnac auto.... ta z wrocka to sedan, a jezeli kupilbym e30/e36 to tylko w kupecie no i bez lpg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 auto Maciasa : http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?p=185915&highlight=#185915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 auto Maciasa :http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?p=185915&highlight=#185915 Kosa skopiuj i wklej bo trzeba miec tam konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ogólnie doinwestowane i zadbane autko: Jest to 320i z 1989roku nawet nieźle wyposażone: -elektryczne szyby -elektryczny szyber -tempomat -sportsitze -kiera M-tech II -BMW sound system Auto kupiłem z uszkodzoną uszczelką pod głowicą; na szczęście głowica ok, silnik ładnie chodzi, nie dymił itp itd... Dostała nową chłodnicę, pompę wody, uszczelka + planowanie głowicy+zaworki; zastanawiam się jeszcze nad nowym visco skoro i tak jest rozebrana, ale mechanik mówi, że na razie nie potrzeba. Nowe poduszki silnika, amory MTS, podpora wału i zimmering na skrzyni bo leciała... Standardowo świece, olej, rozrząd i płyn chłodzący. Właśnie mechanik kończy ją składać po wymianie nagrzewnicy i robieniu elektrozaworu... w podobnej cenie sprzedałem swoją 320 z o wiele mniejszym wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A E36? http://moto.allegro.pl/bmw-e36-coupe-2-8-i1303331119.html Sam bylem nia zainteresowany, ale jeszcze nie czas na kupno z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 powiem Ci ze niedaleko i naprawde fajna sztuka poza tym ze felgi syf, no ale to najlatwiej wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Moja uwage przykula bo wyglada na zadbana (chociaz zbytnie wyswiecenie fury jest podejrzane), ma fajne wyposazenie no i sluszny silnik. Fele to tam nie problem, do E36 wzorow jest w te i nazad. Ale cena nie jest czasem deczko za wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 jaki był lakier (kolor) przed malowaniem? swap na m52b28 i tak byłby kwestią czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Moja uwage przykula bo wyglada na zadbana (chociaz zbytnie wyswiecenie fury jest podejrzane), ma fajne wyposazenie no i sluszny silnik. Fele to tam nie problem, do E36 wzorow jest w te i nazad. Ale cena nie jest czasem deczko za wysoka? wydaje sie za wysoka, ale zawsze mozna negocjowac jaki był lakier (kolor) przed malowaniem? nie wiem jaki, moze tez bialy... swap na m52b28 i tak byłby kwestią czasu no pewnie tak tylko teraz ona nie jest warta tej kasy a 3-4 tysia watpie zeby koles opuscil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 jeśli kolor lakieru był zmieniany to bym ją odpuścił, jeśli był położony taki sam odcień drugi raz - to można jeszcze myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 a ta od Maciasa jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 jeśli kolor lakieru był zmieniany to bym ją odpuścił, jeśli był położony taki sam odcień drugi raz - to można jeszcze myśleć a dlaczego? a ta od Maciasa jest cool no do niej dobra fela i jest kozak.... tylko ze miala maly remoncik, wydmuchana uszczelke i najlepiej pojechac z jakims wlascicielem e30 zeby sie przyjzal i posluchal czy z tym motorem wszystko okejos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 jeszcze odnosnie bialej: w auto jest włożony ogromny nakład pracy i finansów warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że większość rzeczy to tylko imitacja... Przyciski od klimy, elektrycznych szyb to tylko przyciski a nie działające dodatki. 2 bracia i kuzyn właściciela to pasjonacie bmw e30 co widać po ich autach auto jest po kompletnej renowacji blacharsko lakierniczej źródło: http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=46692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Napisał tazunio jeśli kolor lakieru był zmieniany to bym ją odpuścił, jeśli był położony taki sam odcień drugi raz - to można jeszcze myśleć a dlaczego? utarlo sie, ze jak przemalujesz z np. czarnego na bialy to jest zmiana koloru, a jak na bialy polozysz taki sam odcien bialego to jest "renowacja" czy np. odnowa powloki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi