chiccoo Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Panowie, przeciez to fotomontaz Chyba nie myslicie ze poszliby tak hardcorowo na zywca 310 metrow nad ziemia Siak czy siak fajnie sie kręcił A takie info dla sąsiada- czesto widzę na sepolnie taki model bmw w tym samym kolorku- w wersji M Edytowane 22 Lipca 2011 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 To może trochę z innej beczki. Kręcenia bączków nie będzie ale gleba jest przekozacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur11192 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oYJhFboJGeM&feature=player_embedded#at=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 gość przesadził ale ogólnie to chyba dobre rozwiązanie wybrał bo chyba wszyscy żyją jemu to wogóle wiele się nie stało ale się przeliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 o w morde jak sie wcisnal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 No w sumie to sie nie wcisnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ameryka Kraj gdzie wszystko się zdarzyć może!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 To chyba jakiś kamikadze był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No w sumie to sie nie wcisnal dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ten gość przegina z prawami fizyki uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Miłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Było było Dirty Sam dodawałem ale w sumie takie filmiki mozna wrzucać w nieskończoność ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No to Piotras zamuliłem mnie tym filmikiem na maksa. Jakos mam słabe psyche do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jak widzę kogoś piszącego sms'a lub dzwoniącego w aucie to aż mnie skręca. Miałem raz taką sytuację jak wyjechałem sobie Simsonka przepalić, jechał z naprzeciwka jakiś łysy łeb, pisał smsa i podobna sytuacja jak tutaj na filmiku. Zjeżdża na mój pas i odbija w ostatnim momencie, a mi od razu się ciepło zrobiło. Tyle w tym szczęścia że to był moplik i mogłem uciekać na bok, gdybym jechał autem czołówka na 100%. Czemu zawsze trzeba myśleć za innych?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Juz kilka takich filmow jest zrobionych, to jakas grubsza akcja w Anglii, na kursie zdejmujacym punkty karne takie puszczaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 To żeby zrobiło się przyjemniej szukam wspólnika do otwarcia takiej myjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To żeby zrobiło się przyjemniej szukam wspólnika do otwarcia takiej myjni. Chyba wspólniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 TOP GEAR. Zawsze mnie rozbawia do lez :lolol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=VKoIuvxfZls&feature=related http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RAXtzOWwEqw Edytowane 19 Października 2011 przez piotras120682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 szkoda auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ciężko się patrzy na ten filmik, ktoś dobrze skomentował, to tak jakby patrzyć na znęcanie się nad jakimś zwierzakiem. Na prawdę szkoda tego samochodu. driftujmy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 szkoda auta masakra aż nie można patrzeć na to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 [video=youtube;Xq-Vil8MB98] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi