rush Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 poza wydechem to kozak machina, szkoda ze nie ma wiecej materialu o niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 poza wydechem to kozak machina, szkoda ze nie ma wiecej materialu o niej... Wejdz tutaj i poszukaj dobrze E34 Yakuza Gang : http://www.bmwclubmalaysia.com/forums/showthread.php?59-e34-Parts-and-Maintenance-Cost Niewiem,chyba trzeba sie zalogowac zeby ogladac foty. Ja znalazlem tam cos takiego,troche nie w moim guscie: SORKI,ZE TROCHE ODBIEGLEM OD TEMATU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Woz, w moich laptopowych glosnikach to wiekszosc brzmi jak kosiarka A to niebieskie to kolejne jak dla mnie pomylenie pojec, styl w ogole nie Beemkowy jak dla mnie, a ten kolor to pasuje co najwyzej na kolor plytek w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tez uwazam Czechu,ze zdjecie tego niebieskiego powinno zmienic dzial ale jak zwykle to rzecz gustu. Wygladac to to nie wyglada ale za to fachowo zrobione. Kuknij Czechu na zderzak,jest tam cos z E60,zauwazyles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dopiero teraz jak napisales, ale faktyczne, zderzak chyba od E60 z jakas dokladka. A juz te odblaski to na 100% z E60. Spostrzegawczosc masz niezla w tym festynie taki detal dojzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wlasnie o te odblaski mi chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 . Panoiwie, tylko w Japonii 90% ludzi ma taki gust Wyobrazacie sobie obnizyc tak fure u nas? Ja na pierwszym skrzyzowaniu bym sie zawiesil.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja bym z osiedla nie wyjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Panoiwie, tylko w Japonii 90% ludzi ma taki gust Wyobrazacie sobie obnizyc tak fure u nas? Ja na pierwszym skrzyzowaniu bym sie zawiesil.. To musi być jakis airride , przeciez tam nawet nie ma jak wsadzić lewarka pod to auto w tej chwili Wygląd fajny jak się zaparkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 A może już zaliczył 100m naszych dróg i teraz już mu tak zostanie...? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wejdz tutaj i poszukaj dobrze E34 Yakuza Gang :http://www.bmwclubmalaysia.com/forums/showthread.php?59-e34-Parts-and-Maintenance-Cost Niewiem,chyba trzeba sie zalogowac zeby ogladac foty. Ja znalazlem tam cos takiego,troche nie w moim guscie: SORKI,ZE TROCHE ODBIEGLEM OD TEMATU . Oj nie, teraz to ja odbiegne od tematu ale nie moglem sie powstrzymac. Wszedlem na ich strone, nie trzeba bylo sie logowac. Fury maja spoko. Oto ekipa: Ich "maxbimerki": i ich "maxbimmer": Ale co impreza to trzeba im przyznac, ze dali rade. Z tego co wiem, to oficjalny klub BMW. Sponsorow spoko, wiec z kasa nie ma problemu. Ale i tak koles z drugiej foty wygrywa nagrode "ale o co chodzi" za najlepszy stroj wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Oj nie, teraz to ja odbiegne od tematu ale nie moglem sie powstrzymac. Wszedlem na ich strone, nie trzeba bylo sie logowac. Fury maja spoko. Oto ekipa: Ich "maxbimerki": .... co kraj to obyczaj Ale to logo BMW z nickami w środku całkiem fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie pamiętam czy wrzucałem http://www.youtube.com/user/forestmaxbimmer#p/u/5/e2VTA5gHbJc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) BUHAHAHAHAHAHA!!!!! Witki opadają!!!!! I kilka innych organów... BUHAHAHAHAHA Stary, ale ja chyba znam kilku z nich, puszczę to w sieci w firmie BUHHAHAHAHAHA!!!! Ostatnio tak lałem na spotach PISu Edytowane 4 Lutego 2011 przez beaver79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NXh-A-_nYKs To jest piękne. Niektóre Kobiety zaczynają rozumieć Facetów... i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Stary, ale ja chyba znam kilku z nich, puszczę to w sieci w firmie BUHHAHAHAHAHA!!!! Ostatnio tak lałem na spotach PISu Dwóch z nich pracuje w Fałweju, jeden w CCC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 mamy wspólną sieć z VW. Naprawdę z papy ich kojarzę. ale ulałem, Koleżanka-Małżonka przybiegła i chciała mnie reanimować )) to jest nieludzkie, takie rzeczy publikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Zwierzak, zapieprza jak nasz BHPowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 no mam moc w tym autku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 perełki to perełki http://www.youtube.com/watch?v=0e7IvWsiWQs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 OPT BMW E30, nie wiem czy to powtórka czy nowy materiał http://www.youtube.com/watch?v=qySZuIRZqdg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 OPT BMW E30, nie wiem czy to powtórka czy nowy materiał http://www.youtube.com/watch?v=qySZuIRZqdg chyba starszy material, a gosc bodajze z syndykatu, fura przegina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To jest dopiero kosmos. Polecam calosc, ale w szczegolnosci od 2'50 ...cyfry mowia same za soba. 2,9sekund do paki.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi