czechu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Z checia bym sie tak przejechal pod jednym warunkiem - nie przy tych skarpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 gosciu daje rade ;D jaja ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie beemka, ale fajne ogladanie, z meskiem e500 w roli glownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cos takiego znalazlem przypadkow. TomekV8, to nie Twoja bunia?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie beemka, ale fajne ogladanie, z meskiem e500 w roli glownej ta sciezka dzwiekowa MEGA wypasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cos takiego znalazlem przypadkow. TomekV8, to nie Twoja bunia?? :) Patrząc na rejestrację to chyba bestia Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Napisał woz Cos takiego znalazlem przypadkow. TomekV8, to nie Twoja bunia?? Patrząc na rejestrację to chyba bestia Tomka tez to sprawdzalem num sa te same,nie wiem jak to jest w germani czy num wydane raz sa na caly zywot?(jak w UK) czy sie kiedys zmienia ale nawet jakies tam ujecie bylo cheba pod tymi ladnymi domkami z cegly i ta srebna e34(525) jest u niego w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Perelka youtube to moze nie jest, ale jest to moje pierwsze podejscie do programu Movie Maker. Duzo zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Perelka youtube to moze nie jest, ale jest to moje pierwsze podejscie do programu Movie Maker. Duzo zabawy... dobry filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 oceńcie sami http://www.youtube.com/watch?v=S5lMM4AXsqQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Patrząc na rejestrację to chyba bestia Tomka Sorki chlopaki przegapilem temat. To jest jak najbardziej moja bunia,a takze wiekszosc fotek oraz filmik mojej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Perelka youtube to moze nie jest, ale jest to moje pierwsze podejscie do programu Movie Maker. Duzo zabawy... Wozu,chetnie bym to zobaczyl,ale nie moge tego odtworzyc w niemczech,pewnie ze wzgledu na muzyke.:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 oceńcie samihttp://www.youtube.com/watch?v=S5lMM4AXsqQ Poważnie myślisz, że zasługuje to na jakikolwiek komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 oceńcie samihttp://www.youtube.com/watch?v=S5lMM4AXsqQ Jestem na NIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 oceńcie samihttp://www.youtube.com/watch?v=S5lMM4AXsqQ Nie wiem o co chodzi wogole w tym linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 :lol:no to napewno jest perełka , nie wiem czy wszyscy to już widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 O kur** takie cos powinno sie leczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Caly czas mialem wrazenie, ze krzyczal o rozstrzelaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak takie mongoly siedza caly dzien przed kompem to sie nie dziwie ze jak wyjda na ulice to im sie wydaje ze sa w call of duty i strzelaja do ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja ******le normalnie matrix A za parę lat jakiś taki czubek dorwie się do jakiejś wyrzutni atomowej posprząta świat i będziemy mieli Fallouta na żywo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 jednym slowem adhd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 jednym slowem adhd No właśnie powymyślali teraz całą masę "usprawiedliwień" w postaci dysleksji , dysgrafii , zwolnień z WueFu , adhd i innych śmiesznych historii , żeby takie czubki uczyły się w normalnej szkole .... Kurde jak ja się uczyłem w podstawówce albo w liceum niczego takiego nie było ... każdy miał te same zasady uczenia się i zdobywania ocen a teraz uczeń przychodzi i cała sterta jakichś papierków .... to do ****y nędzy jak jest taki niepełnosprawny to co robi w normalnej szkole .... niech idzie do szkoły specjalnej albo podejmie indywidualny tok nauczania w domu. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Najlepszy tekst kogos, ze stawia sto dolcow, ze kolesia pradziadek to hitler Ale ten angry german to parodia. Fakt, ze koles jest *****any, ale tych filmikow ma sporo i cos mi sie wydaje ze to wszystko rezyserka. Ale tak sie zastanawiam, po grzyba rezyserowac taka perelke? A tutaj cos odbiegajace od wscieklych niemcow, i bardziej na hardcorowych niemieckich fur Pamietacie kiedys byl taki link? Fura, mimo kiepskiej jakosci robila duze wrazenie: Ladna, chociaz duzo nie bylo widac, ale zadnych innych filmow nigdzie o niej nie mozna bylo znalezc. Ale udalo sie cos takiego wygrzebac, w miare swiezutkie bo grudzien. Ten samochod w nieco dokladniejszym obrazie. Ktos sporo siana w nia wlozyl. Ogolnie pare rzeczy bym pozmienial, chociazby pojedynczy ogromny wydech jako punkt pierwszy, ale ogolnie szacun za prace ktora w nia musiala pojsc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Fura piekna, chociaz shadow z tymi felami robilby lepsze wrazenie chyba. No i ta rynna z tylu to mi przypomina armate z czasow sredniowiecza, ale generalnie auto piekne co to ma za motor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 co to ma za motor? Jak podkrecisz glosniki to slychac ze to V-ka. Czyli albo 3.0 albo 4.0, ale chyba stawialbym na to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi