koko090681 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 takie tam wyprzedzanko https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZI4Fyl_qTqU dobre :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To jest mistrz w swoim fachu: Rumuński Lakiernik - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 kurde a ja będę miał zderzak do malowania może sam spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No ja bym mu nie dal furki do pomalowania Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Fakty TVN --- Nocny DRIFT po Łodzi --- - YouTube i kolega już w tvn fakty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 to stare... o Musku gadali już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 nie mam telewizji :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 [video=youtube;314U4yyv6Ts]http://www.youtube.com/watch?v=314U4yyv6Ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 zawsze twierdzą że przyjdzie wezwanie do sądu i kierowca jedzie dalej przy odmowie ,po drugie trochę sami namieszali bo nagranie mogli pokazać odrazu jak ich o to prosił, miał rację że w takim przypadku odmówił , chciałbym wiedzieć jak to się zakończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 mam nadzieje ze przychylnie dla adwokata bo takie nagranie tam też było tylko widać auto już przed ciężarówką czyli manewr zakończony a policja chce karać za byle co (jak mnie) rzeczywiscie są sytuacje za które powinny sypać się mandaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 może stare, ale ja jakoś nie widziałem... [video=youtube;YsSOcNEpEaw] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kiedyś gdzies to wklejałem. ale fajna produkcja to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jezeli chodzi o gliniarzy to " tepe ****e" jak mowi Kapitan Bomba Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 [video=youtube;Q5mHPo2yDG8]http://www.youtube.com/watch?v=Q5mHPo2yDG8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Praca rosyjskiego blacharza, remont Audi A6 po strzale w tyłek Część 1: Część 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 u nas robią to samo tylko jeszcze w gorszych warunkach ale lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 [video=youtube;7OMD4_HVtYU]http://www.youtube.com/watch?v=7OMD4_HVtYU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ogladalem :wink::wink::wink: ale sie usmialem... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Praca rosyjskiego blacharza, remont Audi A6 po strzale w tyłek Część 1: Część 2: no i po zawodach heheh i ogłoszenie pięknie zostaje umieszczone "piękna audi ,mały przebieg ,nie bita !!!!!! okazja " :D a ludziki kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A ja szukam lakiernika :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi