SoulRea Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Włączyłem ale stronę zakryłem forum , na początku myślałem ze to film o firmę tuningowej co próbuje coś wykrzesać z golfa II. Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jak szybko wypalić katalizator: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oYIgGHUmKmc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jak szybko wypalić katalizator:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oYIgGHUmKmc Wrzucilem to wczoraj w "definicje kretyna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 no się należało ,,kretynowi'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ponoc koles robi niezly zamet w stanach tym swoim smiesznym tancem ..az sie geba smieje jak sie go ogalda. Nie wiem jak wy, ale ja juz sie ucze nowych krokow na natsepna impre lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 nie wiem czy ktoś z Was widział, słyszał... to młodzi ludzie ( na początku kilka osób) u ruskich, którzy postanowili nauczyć kierowców jeździć, parkować zgodnie z prawem... ÐĄŃÐ¾Ðż Ð¥Ð°Ðź 58 ÐÐ°Ð´ÐźÐ¸Ð½Ńон - YouTube oczywiście polecam wszystkie 58 filmików 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ...czy wszyscy ruscy maja w bagazniku siekiery i inne takie tam? Ja pitule.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Bardzo piękne auto :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tak sobie pobłądziłem na youtube i znalazłem taki filmik z całkiem ładną BMW e36 to co się z nią stało ....... sam mam e36 więc ch........ mnie strzela jak to oglądam :bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 to była bardzo ładna bemka... R.I.P. szkoda po polskich drogach jeszcze by pohulała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no to nie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Stupid Car accident compilation! - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 7.34 to jakaś masakra... chyba piesi nie mieli szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 "OMG... Is that your caaar? Is that your en-gine?" smutne ale prawdziwe :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 no to się popisał :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dla poprawy humoru [video=youtube;XQcVllWpwGs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a ja do tej pory ani na wrotkach ani rolkach jeździć ani nawet pływać nie potrafię :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Zuza na następnym spocie Cię nauczę jeździć pływać jak Otylia Jędrzejczak kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zuza na następnym spocie Cię nauczę jeździć pływać jak Otylia Jędrzejczak kuogkuogkuog hehh, niejedna osoba juz starała się. I nie wyszło. W Nysie, chyba cie nie było. Dobrze ze było trochę dzieci, mogłam więc popluskać się wbita w kółko dmuchane kuogchyba Staszka, a raczej jego córki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 porostu trzeba się przełamać i będziesz pływać przy następnym jakimś spocie nad wodą to cie nauczę tylko musi być trochę cieplej kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 tzn. będziesz mnie topił i albo przeżyje więc się nauczę, albo nie przeżyje i uczyć sie już nie będzie i tak trzeba? :xkuog:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi