Kinio66 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam wszystkich , mam wazne pytanie dlaczego w mojej nawigacji (Bisnes BMW e61) nie ma kolorowej mapy tylko strzalka wskazujaca kierunek , czy to jest zalezne od plyty DVD czy od rodzaju nawigacji w ksiazce obsugi jest napisane ze w nawi Bisnes tez musi byc kolorowa mapa !? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja ma Navi w e39 i czytnik Mk3 16:9 i u mnie navi chodzi ok - jest kolor. Jak chesz to mam oryginalną mape Europy Zach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinio66 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 no tak ale twoja nawi jest 16:9 a moja nie a poza tym skad mam wiedziec jaki mam czytnik gdzie to znalesc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Mk3 to taki jak u mnie - 16:9, Ty widzę że masz E61 więc mozesz mieć już Mk4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi