hakers Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam mam otóż taki problem gdy odpale auto to przez chwile chodzi elegancko potem obroty zaczynaja spadac,autem trzesie i gaśnie:(.Już nie mam pomysłów co sie z nim dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Sprawdź przepływkę i silnik krokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Silnik krokowy czyściłem ale dalej to samo jak go sprawdzić czy dobrze funkcjonuje?.Przepływke podmieniałem ale tez to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 moze czujnik polozenia walu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 moze czujnik polozenia walu? ... lub wałka rozrządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Byles na kompie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 dolot szczelny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dolot raczej szczelny gume przepływomierza ostatnio wymieniałem.i jeszcze zauwarzyłem takie cos ze nieraz jak dodam gazu to nie wkreca sie na obroty i sie dusi ,i wtedy trzeba depnac gazu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Czy jestes w stanie jezdzic autem ? Odpala jak wczesniej czy jakos inaczej moze dlugo kreci zanim odpali... Sprawdz prad,kopulke,palec,przewody... Moze cos jest nie tak z zaplonem... Mialem taki problem w m10,wystarczyla mala grzebka w zaplonie i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Pobawie sie jutro z tym układem zapłonowym może to bedzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a to jest za kazdym razem jak odpalasz, czy np tylko na zimnym silniku rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Na zimnym mi chodzi dobrze ale dopiero po 5-10 minutach zaczyna wariowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jak zaczyna wariować po jakimś czasie można śmiało przypuszczać ,że może być uszkodzona sonda lambda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ale jakby to była sonda to by mi dużo paliła,a powyrzej 10 litrów mi nie pali przy normalnej jezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 w większości przypadków tak ale nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wyglada to jakby na ssaniu chodzila dobrze a jak zlapie temperaturke zaczynalaby wariowac... Wiesz mam propozycje... Poszukaj stm bmw plock i znajdz tam goscia "jaco" Dobry jest,moze cos Ci podpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakers Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Z autem już wszystko dobrze:) śilniczek już ładnie pracuje.wymieniłem sonde i wymieniłem kable zapłonowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 czyli jednak bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi