Tomek v8 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tomku, ale o co Tobie chodzi? Tak,wlasnie o to mi chodzi woz ! A ty wiesz,ze wisisz mi jeszcze podkrecenie osmiu fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tak,wlasnie o to mi chodzi woz !A ty wiesz,ze wisisz mi jeszcze podkrecenie osmiu fotek ? A nie zauwazyles ze powoli odrabiam straty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 oczywiscie chcialbym zeby nie umierały te auta.. i chce je zobaczyc na drogach za 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Domyślnie generalnie mi też bardziej podoba się e34, szczególnie jeśli chodzi o przód, w e39 to wygląda jak spuchnięte e46 Nic pozostaje szukać, szukać...., ewentualnie wybrać się za Odrę Kolego ja rowniez szukam w naszym kraju i za odra i wierz mi ze ciezko tutaj rowniez upolowac zadbana sztuke e34. Niemcy dalej jezdza tymi autami i nie bardzo chca sprzedawac a jesli juz to za spora gotówke. Wiem co mowie bo pracuje za granica juz od prawie 2 lat i szukam prawie od poczatku. Zycze powodzenia w zakupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Tomek, ale u Ciebie to porównanie jest niesprawiedliwe, od razu widać że E34 to taki "łysy zakapior" z mega mocą, a E39 to taka spokojna kobita, wysoko głowę nosząca. Jakby tak stały do wyboru to pewnie nie zauważyłbym wogóle E39 tylko od razu poszedł do tej Twojej bandziory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wilkov cos nabijasz u mnie tez zadnych panien nie ma :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi