DAR535 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki mam kupić akumulator ? do e34 535 z klimą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 85Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAR535 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 a czy 65Ah wystarczy mi do M50b25? trochę wyposażenia jest a w instrukcji obsługi do E34 znalazłem że taki wystarcza. tylko czy wzięli pod uwagę w miarę wyposażoną wersję czy raczej obliczali do "golasa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 według REALOEM wychodzi,że m50b25 ma 65AH i 75AH,najlepiej sam sprawdz po VINie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 jeżeli jest nienapełnialny jak to ujęli to wychodzi że 65 Ah wystarczy. więc myślę że mój aktualny da radę. dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dolacze sie do pytania pada mi aku w furce siedzi 100ah i pytanie czy 90ah pociagniwe ? a do kupienia mam w dobrej cenie org bmw :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 da radę , będziesz miał za***iście naładowany nontopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 10Ah mniejszy spokojnie da rade. Zawsze jak chce sprawdzić jaki akumulator wchodze w przeglądarke http://www.akumulatorybosch.pl/wyszukiwarka.asp i wiem który zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi