Dziki Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Spokojnie 60km/h z gracją V8 po ulicach Wrocka-to jest rewelacyjny widok a nie jakies fisiowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 i dzwiek do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 no wlasnie o tym dzwieku pisalem wczesniej poezja dal uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a ja z tego miejsca pozdrawiam pana z czerwonej e36 z ktorym sie spotkałem dzis na trzebickiej po 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Lopata przez leb i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Spokojnie 60km/h z gracją V8 po ulicach Wrocka-to jest rewelacyjny widok a nie jakies fisiowanie:) Powiem wam ze to dziwnie jakos dziala. Ja ogolnie zauwazylem, ze ta swoja V8 nie czuje jakos cisnienia zeby ja zapierdzielac caly czas. Pamietam ze jak mialem kiedys golfa 1.3 to byl katowany przeokrutnie, doslownie wyciskalem z niego ostatnie soki. A z ta Vk'a, to raczej bardziej na zasadzie lansu, cruising - zwal jak zwal. Ale chyba to dziala tak, ze jak wiesz ze mozesz w kazdej chwili depnac i zostawic sporo aut w tyle, to nie masz cisnienia zeby czegokolwiek udowadniac... ...no, chyba ze jakis cwaniak w jakims VW na grabiszynskiej. Wtedy z Luciusem musielismy mu cos udowodnic bo za bardzo cwaniakowal... ...on juz nie cwaniakuje.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Powiem wam ze to dziwnie jakos dziala. Ja ogolnie zauwazylem, ze ta swoja V8 nie czuje jakos cisnienia zeby ja zapierdzielac caly czas. Pamietam ze jak mialem kiedys golfa 1.3 to byl katowany przeokrutnie, doslownie wyciskalem z niego ostatnie soki. A z ta Vk'a, to raczej bardziej na zasadzie lansu, cruising - zwal jak zwal. Ale chyba to dziala tak, ze jak wiesz ze mozesz w kazdej chwili depnac i zostawic sporo aut w tyle, to nie masz cisnienia zeby czegokolwiek udowadniac... ...no, chyba ze jakis cwaniak w jakims VW na grabiszynskiej. Wtedy z Luciusem musielismy mu cos udowodnic bo za bardzo cwaniakowal... ...on juz nie cwaniakuje.. :twisted: Rozumiem doskonale,bo pomimo,żę BMW ma najwiecej mocy z moich dotychczasowych aut,to nie czuję potrzeby ciśnięcia(mnie raczej "sytuacja" zmusza czasem ;/ )a pierwszą trasę robiłem 80km/h i banan na twarzy ;d ten tekst "on już nie cwaniakuje" brzmi nieco strasznie biorąc pod uwage,zę chudzinki to nie jesteście i dwie bumy w tym jedna czarna...mi to powązkami czuć ;d Swoją drogą z 1.3 w golfie to naprawdę trzeba cisnąć,żeby to się rozpędzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ja tez nie pajacuje ale jak mi ktos strasznie cisnienie podniesie wlaczam moc (przlaczam na PB) kick down i pedal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A z ta Vk'a, to raczej bardziej na zasadzie lansu, cruising - zwal jak zwal. Najlepiej tak przy 60 - 70 km/h na czworce - najlepszy dzwiek silnika (przynjmniej jest tsk u mnie w B30). Chociaz na powyzej 3500 obr/min,dzwiek tez niczego sobie...:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Generalnie ja odnosze takie wrazenie, nie wiem czy prawdziwe ze po Wrocku przewaznie nie da sie pociskac (a juz na pewno nie w godzinach szczytu). Ja mam takie szczescie, ze co jade przez Wroclaw (w ciagu tyg. sluzbowo nazwijmy) swoim modnym bialym autobusem :lol: to nastoje sie w korkach na zapas na najblizszy tydzien... Ale spoko, Lodz na pewno jest gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Czechu, ja caly czas sie modle i czekam na te obwodnice. Mysle ze jak te sprawe tych dwoch obwodnic zakoncza (wewnetrzna i autostradowa) to wreszcie u nas po miescie bedzie mozna spokojnie sie poruszac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jechalem juz otwartym przedluzeniem milenijnego... nie wiem dlaczego ale bylem przerazony :D nie pytajcie dlaczego... nie wiemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 czechu-nie Łódź nie jest gorsza.Chyba jedynie Wawa(ale pewny nie jestem,bo to jedyne duże miasto w Polsce,gdzie bywam baaaardzo sporadycznie)jest gorsza.No i może Metropolia ślunska w godzinach szczytu;ale tylko we Wrocławiu możesz stać wieczorem w niedzielę w korku...to chyba jedyna rzecz,która mnie denerwuje w tym mieście. wozu-co masz na myśli będzie można "spokojnie" się poruszać?:twisted: M3-może Ty na rower się przesiądź jak taki strachliwy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 chyba wyciagne stary rower i odremontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale Slask ominiesz przewaznie autostrada, wiec pol biedy. Ogolnie ja mam szczescie na niektore miasta i jest taka trojka: Lodz, Wro i Wawa. Kolejnosc nieprzypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Obwodnice i owszem odkorkują Wrocek ale pod warunkiem że będą bezpłatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No wiec wlasnie, slyszalem o tej durnocie wszechswiata. Jak mozna zrobic platna obwodnice, no niech pomysla, moze mi ktos poda jakies racjonalne wytlumaczenie, ale ja na razie zadnego nie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Kiedyś jak wracałem z urlopu z morza to po kilku godzinach jazdy wolnej,przepisowej wymuszonej zestawem w Lesznie wieczorową porą na światłach zatrzymałem się obok dwóch golfów3. Porozumiewawczo skineli na siebie 'jakoby kreska'a mnie pomineli z wiadomych względów. Madzia wiedziała że normalnie nie będe ruszał skoro wskazówka obrotomierza podskoczyła:) Jakie było moje zdziwienie jak oba golfy były na równi ale z przyczepą campingową którą ciągnąłem. To tak odnośnie tego co Woz pisał o vw:) Poprawiłem na stacji benzynowej graty w przyczepce (za karę)bo troche sie przemieściły i dalej w droge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Trzeba miec pod czacha niezle ogolem posrane, zeby sie stawiac do kolesia, ktory przyczepke wiezie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ja bym jeszcz im miche oklepał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi