woz Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Numer rejestracyjny na F, i konczacy sie na 0566. Zna ktos moze? Jezeli tak to prosze przekazac ze to wlasnie przez takich baranow wszyscy mowia ze kierowcy beemek to banda jolopow! 7.10am. Koles stoi na ul. Mickiewicza i chce wjechac na most zwierzyniecki (dodam, ze sa tam dwa pasy). Widzi mnie (jest chyba jakies 5 samochodow jeszcze przed nim czekajacych kulturalnie az ktos ich wpusci na glowna) i nagle gaz do dechy, leci na trzeciego, ja sie zatrzymuje bo przeciez by wszystkich staranowal, i leci baran, wyprzedza, wymusza i sie rozpycha na moscie zeby moc sie wbic na szybszy pas. A ze niby po co, bo myslal, ze fajnie bedzie jak dwie sztuki e34 beda jechali obok siebie?? WTF?? Jade Curie sklodowskiej lewym pasem, on zwalnia na prawym i czeka na mnie, pozniej przyspiesza, zwalnia, przyspiesza, zwalnia. *****, ja nie moge, scigac sie chce o 7 rano gdzie jest pelny korek. Ja go olewam wiec on gaz do dechy, wyprzedza na pasach i leci jakos dalej. No jakis ***** cyrk wam mowie. Jezeli ten artysta z tej czarnej e34 to czyta, to troche Oleju w glowie kolego. Ja ******le... Edytowane 3 Listopada 2010 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Co zrobic, pelno jest takich rajdowcow niestety i to juz dosiega wszystkich modeli. Niestety ja tam nie widze zadnej poprawy szczerze mowiac, jacy byli tacy sa co niektorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 O tej porze mickiewicza praktycznie stoi a nie jedzie a temu na ściganki sie wzieło? Ja pozostawie to bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 A pod maska pewnie miał 2.0 na gazie ale ścigać się będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 2,5 lub 3,5. Podwojna rura z fabrycznego tlumika koncowego. Wiem wiem, to juz zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 juz gdzies czeka jakies drzewo lub slup na niego... :mad: tylko kwestia czasu... jesli nas ten IDIOTA czyta to radze Mu sie rozpedzic i pirdolnac w slup tym swoim przecinakiem :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 1.8 z wydechem od 2.5 proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Wozu czy to 2.5 czy 3.5 ni jak ma się to do ścigania z 540 i jej ośmioma garnuszkami:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 mam znajomego ma 325 e36 coupe znaczek 318 i koncówke pojedyncza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 7.10am. Koles stoi na ul. Mickiewicza Ale powiało grozą A tak poważnie to takich typów niestety nie brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Zbliża się zima ona weryfikuje takie popisy drogowe szkoda tylko autka w końcu samochód niczemu nie winien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 debilizm pierwotny nieleczony... i tak jak piszesz wozu- przez takich baranow bmw ma taka a nie inna opinie... teraz e36 albo e34 mozna kupic za smieszne pieniadze a rwd kusi.ale jak pisali koledzy wczesniej zima go nauczy pokory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja go olewam wiec on gaz do dechy. ....ale coz za opanowanie 8) Caly czas trzymales fason i nawet przez jedna malutka chwilunie nie przyszlo Ci do glowy,zeby depnac i zobaczyc we wstecznym lusterku jak koles zostaje w tyle ? Szacuneczek wozu za to,ze nie dales sie sprowokowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wystarczyloby zeby sie palant wsluchal w brzmienie V8-ki to sam by sie sploszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wystarczyloby zeby sie palant wsluchal w brzmienie V8-ki to sam by sie sploszyl myślę,że on miał w środku to g****,które udaje v12 dodge'a i po prostu coś mu się przyśniło Fakt-szacun,że nie dałeś się sprowokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 "Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nawet gdyby Wozu chciał depnąć to i tak by nie mógł-tamte rejony Wrocka o tej porze to pełny korek wiec każdy drajwer turla sie w nim spokojnie. Gdyby deptał to wyglądałoby to dokładnie tak jak sam opisywał kolesia z tej drugiej e34. I pewnie gdyby ktoś był w tym rejonie wtedy to czytalibysmy posta: jest 7.10am dwaj kolesie w dwóch e34 stoją na mickiewicza. A potem wariacje jedna za drugą.Chyba był tam Woz ale to pewnie nie on-on by tego nie zrobił wyobrażacie sobie to? Widać różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 ....ale coz za opanowanie 8)Caly czas trzymales fason i nawet przez jedna malutka chwilunie nie przyszlo Ci do glowy,zeby depnac i zobaczyc we wstecznym lusterku jak koles zostaje w tyle ? Szacuneczek wozu za to,ze nie dales sie sprowokowac. Nie kusilo. po pierwsze tak jak napisal dziki, tam po prostu nie ma gdzie. O tej porze samochod toczy sie za samochodem. Druga sprawa ze z takim kretynem to zadna frajda. Ja moge pocisnac sie z kims kto ma troche oleju w glowie i tez wie gdzie i kiedy mozna, to wtedy zupelnie inna spiewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja jakis czas temu mialem sytuacje, ze gdy wyprzedzalem E36 na trasie to koles depnal z wymownym spojrzeniem na mnie, ale chyba nic tam duzego nie bylo, bo obeszlo sie bez przykrych zdarzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Takich kamikadze psujących opnię nie brakuje .... a później na onecie "KIEROWCA BMW spowodował wypadek , wyprzedzał na podwójnej i przypadkiem jeszcze pociągnął przez przejście dla pieszych " Start ze swiateł to jeszcze zrozumiem jak droga pusta .... ale taka partyzantka z rana koło grunwaldzkiego to jak wyścigi dorożek przecież tam sobie można poczytać gazetę zjeść sniadanie i w powolnym tempie przekaturlać się przez grunwaldzki :lol: niech zgadnę gosciu po tych całych cudach był z 5 aut przed Tobą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 albo bezposrednio przed ;d wozu-mogles podjechac pod lewą szybkę i grzecznie go zaprosic na redecco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja moge pocisnac sie z kims kto ma troche oleju w glowie i tez wie gdzie i kiedy mozna, to wtedy zupelnie inna spiewka Na przykład na Grabiszyńskiej wracając z kumplem z Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Na przykład na Grabiszyńskiej wracając z kumplem z Redeco Dokladnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 niech zgadnę gosciu po tych całych cudach był z 5 aut przed Tobą Nie Mordulec,pewnie gosciu zdazyl przeskoczyc na zoltym i w ten sposob sie oddalil........:lol: A w domu opowiadal zonie przy obiedzie, jak to dzisaj rano cial sie z jedna czarna E34 i wygral..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 A w domu opowiadal zonie przy obiedzie, jak to dzisaj rano cial sie z jedna czarna E34 i wygral..... hehe Ale na powaznie jeszcze go na grabiszynskiej widzialem jakies 20 minut pozniej. W sumie to go minalem jadac spokojnie 60 na godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi