Krzysiek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Poza zmianą adresu o której już pisałem zmieniło sie kilka rzeczy na forum: 1. Doszedł shutbox zgdonie z życzeniami użytkowników. 2. Doszła kategoria powitania dla nowo rejesteujących się. 3. Doszła kategoria Komentarze sugestie w której możecie wyraźić swoje opinie na temat forum, napisać o problemach z nim związanym oraz zaproponować co jeszcze chcielibyście zmienić. 4. Ważną nowościa forum jest album (na razie w fazie testowej ale raczej zostanie na stałe) w którym możecie dodawać zdjęcia swoich Beemek. 5. Doszło jeszcze pewnie kilka innych mniej istotnych rzeczy o których sam nie wiem :mrgreen: Czekam na uwagi i sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 świetnie wygląda i oszczędza stare monitory hehe :lol: , proszę o wyjaśnienie co to są za informacje HP, MP itd :?: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 wszystko OK tylko kolory męczą WZROK!!! Moje zdanie zeby to zmienić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Mnie tam nowa skórka na forum odpowiada ciekawe jak będzie kiedy stronka ruszy Przyłączam się do pytania Piotra co oznaczają te HP , MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Może jeszcze dzis dodam stara skorke do forum i kazdy bedzie mogl sobie ja zmienic w profilu! Co do tych HP MP to sa jakies punkty doswiadczenia ale jeszcze nie bardzo wiem o co w tym chodzi, bylo w standardzie forum wlaczone to zostawilem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 To juz w profilu kazdy moze sobie zmienic skorke forum na ladniejsza (subBlack) lub przyjazniejsza dla oka (subSilver) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 hej proponuję dodać podforum Spoty, Zloty itp. żeby nie zaśmiecać innych wątków. Moglibyśmy się tam umawiać na spotkanka przy piwku czy inne różne proponuję też znaleźć moderatorów żeby ktoś pilnował porządku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Dokładnie i te tematy o spotach do spotów , witamy do powitań przenieść. W samochody BMW raczej niech zostaną typowo techniczne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Forum dodane, tematy przeniesione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 No i wszystko grai buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 świetnie, KJPP jakieś piwo trzeba Ci postawić , może na spocie 23.10 - jak dojdzie do skutku :?: :?: :roll: :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Tylkp amietajcie - zeb yz buta pojsc jak macie zamiar browar ystawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A ja proponuje zrobic taki dzial o nazwie Media - gdzie by wklejano rozne zdjecia, linki do filmow itp :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 hej a moze by tak jakis system usuwania kont ? np. jezeli ktos sie nie loguje od powiedzmy miesiaca dostaje info na PW o mozliwosci skasowania jego konta, pozniej mija 2 tyg bez logowania i jego konto wylatuje. Przecież jest tylu użytkowników zarejestrowanych a moze 10 sie wypowiada i bierze udział w ankietach. Jest również wielu którzy się nawet nie logowali. Po 2 miesiącach możemu ty mieć ponad 1000 userów ktorzy napisali 1 posta i to w dziale sprzedam auto/czesci pozdrawiam i pozostawiam temat do przemyslenia Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi