Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tez wczesniej wspomniane klocki hamulcowe do E46 przód o numerze 34 11 6 761 244, nowe w oryginalnym, nieotwieranym pudełku BMW. Za 180 zł z wliczona przesyłką oddam klocki.

Instrukcja obsługi do E46 - za 35 zł + 5 zł przesyłki oddam

Instrukcja obsługi do E60 po lifcie - za 60 pln + 5 zł przesyłki oddam

Instrukcja obsługi do E32 po angielsku - za 35 zł + 5 zł przesyłki oddam

Kopułke zapłonową chyba do E30 o numerze 12 11 1 289 519 ( nowa, oryginalna BMW ) za 80 zł +10 zł przesyłki oddam

img1484i.th.jpg

Wszystkie te graty mogę wystawić wybraną rzecz na Allegro żeby nie było że jestem jakimś wirtualnym uzytkownikiem sprzedającym "nic". Jak ktos jest czymś zainteresowany to pisać tutaj w temacie albo na PW. Zapraszam do zakupów

Edytowane przez Eazzy

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dziki z czujnikiem do Twojego auta to już inna bajka bo pamiętam jak kolega miał jeszcze E34 te przedliftowe i też ten uniwersalny nie pasował. Ja miałem E46 więc trochę gratów nazbierał do tego auta, ale później miałem stłuczkę i tak sprzedałem E46 a że kupowali go litwini to poskąpili pieniędzy na to co miałem uzbierane do tego auta. Teraz mam służbowego yarisa więc narazie szkoda mi $ na auto skoro ma za friko. Ciągle jednak chodzi mi po głowie E32 albo E38 :). Znalazłem jeszcze czujnik klocków przednich, też był kupowany w ASO i dlatego klocki przód i czujnik oddam za 235 zł i wysyłam na swój koszt. Numer czujnika to 34351164371.

Edytowane przez Eazzy

• 2 tygodnie później...

• Dodaj nową pozycję...