kozin09 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bawił się kroś w wgrywanie polsiego manu do mk3? Znalazłem taka instrukcje http://forum.bmwautoklub.pl/printview.php?t=6197&start=0&sid=ef73a4fb96c97c12085bf02982032234 i niby to banał - kwestia wypaleni płytki i wrzucenia w czytnik, ale czy ktos zna jakies niuanse zeby czegoś nie zepsuć albo nie zawiesić czytnika? PS. na ta chwile ściagam plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunios Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wgrywalem do MKIV, nie ma w tym procesie zadnej filozofii i na pewno sobie poradzisz bez wiekszego problemu. Wypal tylko na markowej plycie z najmniejsza mozliwa predkoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 A co Ci dokładnie spolszczyło? Cały interfejs czy tylko navi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunios Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Spolszczylo cala navi czyli wszystkie dostepne opcje jak i jezyk lektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja w mk2 nagrałem już dwie płytki i niestety w obu wyskakuje błąd podczas aktualizacji, muszę chyba nagrać na jakimś innym kompie. Na szczęście nic się nie dzieje po przerwaniu aktualizacji, wszystko działa po staremu, także można testować bez obaw, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Wazna jerst płyta - musi być markowa i dobry program np ImageBurn który mam tam jakaś korekcje błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zrobione! Tak więc płtyka markowa - w moim przypadku była to Sony, nagrywanie z predkością mak 4x w programie IMGBUrn z weryfikacją. I tak kluczyk w pozycje 1, wrzuczamy płytke, czekamy, pokazyje sie pasek ładowania trwa to ok 5 min, pasek dochodzi do końca i tak przez chwile - myślałem ze sie zawiesił ale czekamy - naped wyrzuca płytke i wyjmujemy ją i dopiero potem naciskamy OK (wazne), sytem sie resetuje i mamy komputer + NAvi po polsku. A to efekt... PS. Logo na począyku też sie zmienia P1010122.JPG P1010124.JPG P1010121.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 swietna robota. od razu inaczej to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Naprawde aż miło popatrzeń na polskie menu - musze jeszcze dorwać telefon i bedzie bajer. A jeśli chodzi o Twoja navi Krzychu to podejrzewam ze masz złą wersje update navigacji i dlatego sie nie aktualizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja wypalilem dwie plyty z softem v17 i v27 w alkoholu i czytnik chwile trzyma i wyrzuca:bag: nic sie nie chce zzrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja wypalilem dwie plyty z softem v17 i v27 w alkoholu i czytnik chwile trzyma i wyrzuca:bag: nic sie nie chce zzrobic. Jak wyżej napisano. Spróbuj płytkę wypalić programem imageburn z najmniejszą prędkością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a jaki w ogole na to soft wgrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Musisz sprawdzić jaki masz czytnik i ściągnąć odpowiedni soft do tego. Jak wejdziesz w ustawienia to w prawym górnym rogu. Sprawdź co tam pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jaro, tam nic nie jest napisane. Czytnik to pewnie Mk1 ale wiem ze mozna z tym cos zrobic mozna wgrac soft do tego ale jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nic tam nie pisze? Coś w stylu SW ???? Czytnik niekoniecznie mkI. Duża navi to może masz mkII lub III? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nic nie jest napisane. Navi mala 4:3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 http://chomikuj.pl/mr.lova Tu masz softy. Ściągnij sobie jakiś na próbę i metodą prób i błędów dojdziesz co i jak,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 W małej navi możesz mieć MKI lub MKII, ja raczej obstawiałbym MKII i od tej rozpoczął testowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 jaro wporzadku, od tego pana juz sciagalem np v17 ale od czego zaczac? v17 to jest wersja softu tak ? najpierw to wgrac a pozniej spolszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Spróbuj może od spolszczenia, jak nie pójdzie to wtedy próbuj V17 i znowu softa. A jak to nie pójdzie to v27 i znowu próba spolszczenia. Może tak pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a wiec nagralem na dobrej plycie Hp spolszczenie MK2 programem ImgBurn. Ale to samo wycznik za chwile wypluwa plyte, juz nie mam pojecia co jest grane. W ogole jak wloze plyte to nic na navi mi sie nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No to powiem Ci, że nie wiem co Ci doradzić. Widzisz czasem tak jest, że nie załapuje. U Matiego też próbowałem kilka różnych softów i nic to nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 moze po prostu jest zdechly czytnik, sprobuje jeszcze plyte z mapami wsadzic czy w ogole bedzie to dzialac bo tez nie wiem czy to dziala w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No dokładnie. Sprawdź na mapach czy wogóle działa. A jak tak to już nie wiem o co kaman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Panowie, u mnie brakuje tego kabelka ktory jest wkrecony w to urzadenie na zdjeciu ( w czerwonym kółku ) moze i mam gdzies ten kabel schowany ale napewnio nie jest wkrecony. Co to za kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi