Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 http://www.pure-pf.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1638&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=55c9cdcbcff9edbdc52891f91101434c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 http://hem.ektv.nu/~ekt046231/ppf-M3.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Roboty troszkę jest żeby stworzyć takiego potwora :? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Uwielbiam takie monstra moze kiedys do swojego wsadze taki motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ewentualnie mogła by być.ale jest u nas koleś który by to spokojnie objechał bo ma PODKRĘCONĄ BEEME[m40 1.6 :lol: ] ma siedzenia skórzane,czerwone pasy,kolorową kierownice............. superrrrr uklon_bmw p.s. a najlepsze to ''mam taką blokadę że jak mi pasek rozrządu strzeli to się silnik zablokuje i nic się nie stanie'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak mi odpowiedział na pytanie czy zmienił już pasek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 mam taką blokadę że jak mi pasek rozrządu strzeli to się silnik zablokuje i nic się nie stanie hehehehe chyba na mozgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 silnik to faktycznie stanie bo sie tłoki zablokuja z zaworami, a czasem nawet cos moze wyjsc bokiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi