Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Tomek v8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od pewnego czasu chodzi mi po glowie kupno E32.

Nie szukam auta "na gwalt" bo jezdzic mam czym,ale jak przejezdzam kolo jakiegos komisu i widze cos interesujacego to zatrzymuje sie w celu dokladniejszych ogledzin.

Dzisiaj przejezdzalem kolo komisu,gdzie stala (na pierwszy rzut oka ) nawet ladna(poza chromami i tylnymi lampami) E32,obnizona,na felach AC Schnitzer,zderzak alpiny,Tylny zderzak wyglada na AC Schnitzer (ale pewny na 100 % nie jestem),Black Hella,itd.....

Pomyslalem sobie - nawet niezle auto,troche pracy w nie wlozyc i bedzie miodzio.

Ide do sprzedawcy i pytam jaki silnik,gosciu odpowiada ze silnik z M5 (nie spytalem niestety czy to jest 3,6 czy 3,8l ).

Swoja droga M5 w automacie...hmmmmmm....mam co do tego mieszane uczucia.

Auto ma opony do wymiany,urwane lusterko pasazera i wymaga poprawek blacharskich i lakierniczych.

Blizej sie nie przygladalem bo cena zwalila mnie z nog.

Gosciu krzyknal za nia 8000 EUR :lol::lol::lol:. (Chyba na glowe upadl !!!)

Ja za ta kase tego auta nie chce ale pomyslalem,ze jezeli ktos z Was bylby zainteresowany to moge sie temu autu blizej przyjzec.

To jest jakies 40 km ode mnie,wiec w razie potrzeby moge tam podjechac.

Ale nie wiem czy to sie oplaca cena auta + sprowadzenie + rejestracja w polsce...

Oto kilka fotek :

013z.jpg

014zpz.jpg

015lq.jpg

016mr.jpg

017ec.jpg

018gr.jpg

019moe.jpg

020in.jpg

022jz.jpg

021em.jpg

023wmg.jpg

Witaj!

Co Ty Tomku, za 8000 Euro?? :) Ja bym 8 tys zlotych za niego nie dal. Samochod byl bity na bank, wystarczy popatrzec na spasowania drzwi tylnych. Tjunink typu luysterka m3 do e32?, blenda na tylna szybe, te swiatla - ogolnie jakas lipa jak dla mnie. Mysle ze za dwa razy mniejsza kase mozna kupic przepiekna e32 z silnikiem 5.0 i to by tez robilo robote, a nie serce od m5 na automacie, to juz wogole pasuje jak piesc do nosa...az oczy lzawia..

Mi tam wiocha na kilometr zalatuje, srodek - jak dla mnie extra. Ale tak jak Woz pisal, lusterka, lampy, blenda... to od E32 w ogole nie pasuje, sa jakies tam ustalone wytyczne co z czym sie je, a tutaj wiele rzeczy po prostu nie gra ze soba. No i ta cena, bez przesady, za to mozna kupic o wiele lepsza i ladniejsza fure.