Kosa Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 tylko wyslij tak zebysmy przed andrzejkami dostali to haft bedzie gratis od calego grona sorki za taki bezczelny żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 spoko kupię coś na dniach i dam znać, ile za sam haft? Cena haftu zależy od rodzaju materiału na którym ma byc zrobiony. Jeśli nie masz żadnej bluzy to sprawdzę jutro ceny i dam Ci znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wilkow, spoko odbierzesz jak będzie gotowy. Czarna L z nickiem? Ta za 105 zł czy 95 zł? 95zl? Jak literowka-to tę droższą,dla banditos plci męskiej a jak nie to nie wiem czym się różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Tańszy polar jest cieńszy i bez tych czarnych wstawek na ramionach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tańszy polar jest cieńszy i bez tych czarnych wstawek na ramionach. Faktycznie jest deczko cieńszy od tego z czarnymi wstawkami , ja go sobie własnie zamówilem i jestem bardzo zadowolony bo te wstawki jakos mi zbytnio się nie podobały w każdym razie na jesień i wiosnę będzie w sam raz a na zimę i tak w sumie trzeba założyć kurtkę ZDECYDOWANIE POLECAM wersję bez wstawek za 95zł :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) zapodam lekkie OT...a jest szansa wyhaczyć czarną lub siwą bluzę z kapturem? może być polarowa Witam! Bluzy z kapturem : Sols 77 - bluza kangurka - 127 zł Sols 47000 - bluza rozpinana - 143 zł JN 047 - bluza kangurka - 127 zł JN 355 - gruba bluza rozpinana - 160 zł Podane ceny dotyczą bluzy z haftem. Pozdrawiam Andrzej Stafij Jak wyglądają można sprawdzic na stronach producentów http://www.jnpolska.pl/index.html http://www.solseurope.com/ Edytowane 29 Listopada 2010 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 spoko, jak cos to bral bym JN355... dam jeszcze znac, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam. Mam pytanie, jako, że dopiero dzisiaj natknąłem się na ten temat, to chciałem zapytac, czy można jeszcze zamówic polarek i czy wogóle osoba taka jak ja może też byc w posiadaniu polarka klubowego? Dzięki za info. A tak z innej beczki to chodziłem z Anką do podstawówki a tu proszę z neta dowiaduję się, że ma tego typu działalnośc i to pod nosem. Pozdrawiam wszystkich JAREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Hej Jarek. Chcesz polar to zamawiaj. Zresztą masz numer do pani Ani to dzwoń do niej, powspominaj czasy podstawówki i zamawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Hej. No to spoko. A więc najpierw podejde sobie do firmy i zobaczę na żywo co tam mają. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi