chiccoo Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dzis latałem okolice Oławy ok 80km/h i strzałka od temperatuery silnika przy 8-10C pokazuje mi prawie zimny silnik, w mieście w pionie jak iglica koło hali ani drgnie- termostat? temp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 na 99% termostat otwarty, jak silnik jest w czasie nagrzewania lub po trasie zobacz rurę za termostatem, powinna być zimna jak i chłodnica, jeśli NIe to termostat na 100% nie domyka się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Tak jak Piotrek napisał , termostat do wymiany .... po miescie faktycznie będzie w pionie bo co chwile stoisz na swiatłach .... a na trasie jadac równo 80kmh to się schłodzi silniczek i efekty moga byc takie jak na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 kurde ja wymienilem termostat z takimi samymi objawami, sprawdzalem pozniej w garze z woda wrzaca otwiera i zamyka normalnie , nowy zalozony tez swiruje jak wyjade z miasta to spada mi temp silnika, rece opadaja chyba jak w 125 przyslonke walne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 nowy zalozony tez swiruje jak wyjade z miasta to spada mi temp silnika Na termostacie jest strzałka/ kropka i ten wskażnik ma być w pionie tzn do góry. Ja dziś zamówiłem do damy- 40plnów, firma jakaś na V... niestety nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 w auto-zatoce boczna sienkiewicza są porządne za ok 30 zeta WAHLER 80 stp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi