easyrider13 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Niektórzy wciąż poszukują coraz to nowych atrakcji. Organizatorzy imprez nie pozostają na to obojętni. Moda na golasy przenosi się także na inne pory roku. Niedawno przeczytałem, że w tym roku na topie są imprezy na sylwester w których uczestnicy bawią się w niekompletnych strojach. Podobno nikogo to nawet nie gorszy. Chyba najlepiej na nowej modzie wychodzą mężowie, gdyż ich żony nie muszą już kupować na sylwester drogich kreacji wieczorowych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja rozumiem że sobie chcesz wypromować linki w podpisie , ale za cholere nie łapie po co ten temat o gołym sylwestrze ..... wiem to jest OFF Topic można pisac o wszystkim , ale ten temat mnie rozwala .... jak możesz to rozjaśnij co chciałeś przekazać innym forumowiczom zamieszczając ten temat .... bo sorry ale jak nie ogarniam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 na golasa ? to nie jest American Pie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 na golasa ? to nie jest American Pie .. ... to nawet nie jest "wieczny student" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 eee...też nie kumam tego tematu? Taki news z branży turystycznej? Chyba nie to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Taa juz widze, jak wszyscy lataja podpalac petardy z golymi ****mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 do kosza i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Tak jak Mordulec napisales, chodzi o wypromowanie linka w podpisie i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 prosze u usuniecie tematu. pozdrawiam Popuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 a ja sobie filmik z takiej imprezy chętnie obejrzę... tylko proszę o wycięcie facetów :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi