chiccoo Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Napisał chiccoo rusha ładna ładna tylko coś mi sie zdaje że ex właściciel sam wkomponował sobie kierunki w błotniki od e34Raczej nie ... http://www.realoem.com/bmw/showparts...48&hg=63&fg=10 Więc przepraszam moja nie wiedza- wstyt mi strasznie:( Ale jakoś odrazu mi wpadły w oczko że takie jakieś wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Czerwona odpada, granat czarna srebrna szara Podstawa to blacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Więc przepraszam moja nie wiedza- wstyt mi strasznie:( Ha ha , sam nie wiedziałem tylko sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Czerwona odpada, granat czarna srebrna szara Podstawa to blacha. Przeicez czerwone cabrio potrafi byc ladne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 z tym cabrio to przesadziłeś -> zderzak na złom... schmidt fajny, ale chrome line do black przodu ma się ni jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Przeciez to jest bordowe! Mialem kiedys Kadetta GSi bordowy, przeesliczny lakier ale jeszcze ciemniejszy niz ten. Czerwony nie, bordowy ok ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 z tym cabrio to przesadziłeś -> zderzak na złom...schmidt fajny, ale chrome line do black przodu ma się ni jak Zderzak na styczen w sam raz sie przyda, nie przejedzie po mojej ulicy, zawsze mam problemy ze sniegiem. Chrome do black faktycznie ni w pipe ni w oko, ale za to felgi (nie wiem jak sie nazywaja) daja calkiem rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 mi tez felgi wpadly w oko. ja tam sie tez nie czepiam czerwonego ani bordowego koloru... ostatnio widzialem e46 qp i wlasnie czerwone i wygladalo super... no chyba ze te obiekcje dotycza tylko tego koloru na e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 felgi schmidt... tan model tego producenta mi się bardzo podoba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 fajne ale da sie to w ogole gdzies kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Sa inne schmidt'a, tez troche inne wzory, znaczy rzadko spotykane. Ale maja takie tylko 14 i 15, a ceny to juz w ogole z kosmosu jakies... http://allegro.pl/felgi-schmidt-th-line-8-5-i-9-5x14-4x100-cult-i1303510917.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Jak na moj gust, to te fele w ogole mi sie nie widza. Zbyt pelne, ale z tego co wiem, sa osoby ktore lubia pelna fele dla mnie nie hehe. A co do koloru, to bordowy lakier, kremowy srodek i chrom fela i dla mnie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Sa inne schmidt'a, tez troche inne wzory, znaczy rzadko spotykane. Ale maja takie tylko 14 i 15, a ceny to juz w ogole z kosmosu jakies...http://allegro.pl/felgi-schmidt-th-line-8-5-i-9-5x14-4x100-cult-i1303510917.html#gallery a moim zdaniem czechu sliczne sa na takiej e30 mysle ze mogloby byc kozacko :> a tu juz lepsza cena http://allegro.pl/schmidt-th-line-8x15-5x100-4x100-vw-gti-vr6-opony-i1318167346.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dla mnie to z daleka patrzac wyglada jak chromowana stalowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Te felgi wyglądają ładnie na cult style zrobionego Golfa Mk II, ale nie na BeeMce. Jak dla mnie te felgi się nie widzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dla mnie jest to oryginalna, nietypowa dosc felga, ale osobiscie nie lezy mi. Taka felga najlepiej wygladalaby na jakims starym 4 drzwiowym amerykancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Taniocha, choć nic o niej nie wiadomo, bo ogłoszenie ubogie: http://moto.allegro.pl/bmw-e30-320-cabrio-i1303709829.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 jesli chodzi o bmw to te schmidty super wygladaja na kultowym modelu -e30. jesli chodzi o inne to juz nie bardzo pasuja, a dokladnie to nie pasuja... ale e30 jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Taniocha, choć nic o niej nie wiadomo, bo ogłoszenie ubogie: http://moto.allegro.pl/bmw-e30-320-cabrio-i1303709829.html Wiadomo jedynie ze maska jest mega zle spasowana. Jak dla mnie to taka mala skarbonka, wyglada ogolnie za zaniedbana - a tu listwy nie ma, a tu znaczka na tylnej klapie, a tu uchwyty od fotela kierowcy, a o reszcie nie wiadomo bo zdjeicia nie wiele pokazuja. Zreszta, cabrio za 4500zl nie moze byc w dobrym stanie, kropka. Ciezko miec zdanie bo foty wiele nie pokazuja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Znalazłem cabrio na czerwonych skórach http://otomoto.pl/syrena-105-C15866460.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Znalazłem cabrio na czerwonych skórachhttp://otomoto.pl/syrena-105-C15866460.html Jedynie sie martwie ze drzwi od strony pasazera sa zle spasowane. Ale walnij na nia 18 calowki i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zrobić ją nisko i szeroko a każdy się obejrzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Sądze że fura jak ta lala może być na spocik lub jako maskotka klubowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A sound silnika ....Bezcenny . Szkoda,ze to nie 104. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi