///M3 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Moje pytanie dotyczy zabudowy audio w bagazniku i butli z gazem ... ktos powiedzial ze nie mozna tego łączyc czy to prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 nawet sie nad tym nie zastanawiałem:P mam 2 subwoofery w oddzielnych skrzyniach + wzmak.....i nic sie nie dzieje...;p;p butla w kole zapasowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 nie wiem czy tamtego goscia powaznie traktowac ze to moze byc niebezpieczne ty masz w kole to pol biedy jak pierdzielnie ja mam bojler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 szczerze to pierwszy raz slysze o czyms takim... Zakrec do Artura, zajmujesie instalkami gazowymi i chlopak sie naprawde na tym zna. Mysle ze powie ci cos na ten temat: 505568514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jak budujesz zabudowę tyłu do 500W RMS to nawet bym się nie zastanawiał i robił, jak tył ma grać powiedzmy 2KWRMS to można by zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 hmm sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radhezz Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dawno temu to było z tym tematem, ale odpowiem, że nie ma opcji na bum Możesz leżeć w zamkniętym bagażniku, tuląc się do butli i jarać fajkę i też się nic nie stanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Prawda jest taka, że jeżeli w instalacji Car Audio zabraknie wymaganych zabezpieczeń oraz pominie się podstawowe "przykazania" to i bez butli pożar murowany Nie wspomnę o przewodach zasilających za 40 zł ze znanego portalu aukcyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi