Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 dzisiaj bylem z domelem w skarbku w urzedzie gminy ,trzeba wyslac e-maila z nasza oferta odpowiedz bedzie raczej pozytywna PZM w opolu zaplacil za caly dzionek 500 zlotych wiec mysle ze i dla nas opcja z kasa byla by podobna mysle ze to rozsadna propozycja zeby zaszalec troleje nieszczesliwie sie polamaly hahhaa ale jesli beda nowe kolka to patent juz jest wszystko zalezy od frekwencji jaka bysmy dopisali w tym skarbku w dwie strony 100 km wiec mysle ze nie bylo by problemu z tankowaniem pojechalibysmy sobie raniutko i grilek pierdu pierdu do wieczorka trzeba tylko konkretow kto jedzie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 super ecik, jestem ZA !! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 ecik no no pod wrażeniem jestem, uklon_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 A dowiadywaliscie sie czy gmina nie stawia wymogów bezpieczenstwa , tak jak rozmawialismy , strazaków , medyków itp ?? bo jesli nie potrzeba tego to robimy zrzute powiedzmy po 15zł (33 auta) ogradzamy teren taśma i mozemy leciec na grilo-spota . Mysle ze po 15zł to chetnych nie bedzie brakowało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja się piszę - oczywiście wczesniej trzeba by ustalić jakis sensowny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 To jak będzie w końcu... bo ja też chętnie bym podjechał... nawet na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Może w tą sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Najbliższy termin to miesiąc Lipiec.Należy napisać ofertę i wysłać mejlem do gminy.Osobiście uważam że jeżeli ma to być spot pod banderą Maxbimmera to ekipa Klubowiczów powinna wziąść sprawę w swoje ręce.Uważam tak ponieważ takie zagadnienia jak organizacja imprezki leży w gesti chłopaków.Ecik z Domelosem pojechali dowiedzieli się co i jak należy zrobić, pozostało wysłać ofertę i zorganizować się w należyty sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 aha zapomniałem wynajęcie lotniska na cały dzień to koszt około 500 złotych tyle gmina wzięła od jakiegoś klubu z Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No klubowicze! Liczymy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie jest to (lotnisko) najbliżej, ale i tak pojadę... byle wstęp nie kosztował tyle co bajury na 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie jest to (lotnisko) najbliżej, ale i tak pojadę... byle wstęp nie kosztował tyle co bajury na 100 km Ja tam bym pojechał nawet dwa razy dalej byle fajnie było po to mam auto żeby nim jeździć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja też jadę w końcu jeżeli to ma być pod banderą maxbimmer to nie wolno dać plamy. 22.06 wracam i zobacze jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jak macie się wybrac na lotnisko w Skarbimierzu to lepiej się pospieszcie. Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale teren lotniska został sprzedany firmie Cadberry pod fabrykę czekolady , a więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jak macie się wybrac na lotnisko w Skarbimierzu to lepiej się pospieszcie. Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale teren lotniska został sprzedany firmie Cadberry pod fabrykę czekolady , a więc ... Teren został sprzedany w zeszłe wakacje a Automobilklub Opole ma zarezerwowane terminy na organizacje wyscigow na 1/4 mili o Puchar Dealerów , ostatni chyba wypada pod koniec sierpnia wiec mysle ze damy rade . Porblem w tym ze chcemy zrobic to oficjalnie zeby wynajac lotnisko na firme/stowarzyszenie , w tej chwili rozpoczelismy procedure z rejestracja klubu jako stowarzyszenia a do konca nikt nie wie ile czasu urzednicy załatwiaja taką sprawe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Pocedura rejestracji stowarzyszenia trwa 30dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi