Pola Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Gratulacje z okazji zakupu. Jakbyś chciała założyć klub Corsy to wiesz do kogo się zgłosić. Dobra, będę pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Pare dupereli do poprawki Marcin masz na mysli 1000W w bagaznik itp.? gratuluje zakupu mam nadzieje ze bedziecie z niej zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 No to niech hula gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 a nie myslales nad jakis compactem? Wiem, ze to RWD, ale ta kontrola trakcji dziala rewelacyjnie. Kamila taki ma i super jej sie jezdzi. Jesli chcesz to dawajcie do nas na chate, samochod stoi wiekszosc czasu pod domem, zapraszam jezeli chcielibyscie sobie na spokojnie obejrzec, przejechac sie i ogolnie zeby Paulina zobaczyla jak sie czuje za kolkiem czegos takiego. Od razu wyprzedze - nie, nie sprzedajemy Tylko zebyscie zobaczyli dokladnie jak by Wam cos takiego lezalo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 To sie nazywa bycie mistrzem w temacie Wlazlem na pierwsza strone gdzie byl watek ze szukacie, i od razu zamiast czytac kolejne strony wywalilem pytania odnosnie compacta nie wiedzac, ze fura juz kupiona ale zglaszam ze checi mam zaliczone!! Mam znaczki bmw gdzies w garazu jesli chcielibyscie opelka przeprawic przez jakis prawdziwy tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a nie myslales nad jakis compactem? Wiem, ze to RWD, ale ta kontrola trakcji dziala rewelacyjnie. Kamila taki ma i super jej sie jezdzi. Jesli chcesz to dawajcie do nas na chate, samochod stoi wiekszosc czasu pod domem, zapraszam jezeli chcielibyscie sobie na spokojnie obejrzec, przejechac sie i ogolnie zeby Paulina zobaczyla jak sie czuje za kolkiem czegos takiego. Od razu wyprzedze - nie, nie sprzedajemy Tylko zebyscie zobaczyli dokladnie jak by Wam cos takiego lezalo.. Woz dziękujemy za oferte i chęci, ale na razie mamy Corsinkę jak będziemy na wiosne zmieniać autko ( zobaczymy jak corsa spisze się przez zimę ) to być może odezwiemy się i skorzystamy z Twojej oferty Choć nie ukrywam, że marzy mi się e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Bardzo ładne marzenie:)trzymam kciuki za realizację(gdyby się udało wszystkim,którzy to na wiosnę planują,to mielibyśmy chyba 5 nowych e30stek w klubie ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Woz dziękujemy za oferte i chęci, ale na razie mamy Corsinkę jak będziemy na wiosne zmieniać autko ( zobaczymy jak corsa spisze się przez zimę ) to być może odezwiemy się i skorzystamy z Twojej oferty Choć nie ukrywam, że marzy mi się e30 Wiem, pierw sie rozpedzilem z oferta a pozniej dopiero zauwazylem kilka postow dalej, ze corse juz nabyliscie Niemniej, moja oferta jest caly czas aktualna gdyby wasze plany samochodowe sie pozmienialy w przyszlosci. E30 powiadasz? To sie nazywa dobry gust Prosze bardzo, ladne e30, na miasto w sam raz... :twisted: http://otomoto.pl/bmw-320-340i-v8-m60b40-m3-drift-swap-C15933378.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 E30 powiadasz? To sie nazywa dobry gust Prosze bardzo, ladne e30, na miasto w sam raz... :twisted: http://otomoto.pl/bmw-320-340i-v8-m60b40-m3-drift-swap-C15933378.html coś Ty,corsa killercity monster 1.0 16v zjadłaby ja na pierwszej krzyżówce na Mickiewicza swoją drogą dla mnie połączenie do zakochania-alpin weiss e30 coupe, z v8 pod maską...czy można od życia chcieć więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ...no i pamietaj ze jeszcze masz elle Mcphersony i Claudia Szlifierke do tego bialego zestawu, czyli nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Woz a jaka przystępna cena tej E30. Paula mam nadzieję, że poza tymi pierdółkami będzie wszystko dobrze z autkiem, byłem pewein że jest igła, bo to mój dobry kumpel, ale widać nie można ufać nikomu. Dasz się "karnąć" w grudniu tą rajdówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Woz a jaka przystępna cena tej E30. Paula mam nadzieję, że poza tymi pierdółkami będzie wszystko dobrze z autkiem, byłem pewein że jest igła, bo to mój dobry kumpel, ale widać nie można ufać nikomu. Dasz się "karnąć" w grudniu tą rajdówką? Igła nie igła, corsinka naprawdę dobrze się sprawuje (poza jednym fochem gdy nie chciała rano zapalić, ale to wina akumulatora, który był do wymiany i gościu uczciwie powiedział nam o tym). Jasne, że dam się karnąć żółtą BMWCorsą Pozdrawienia dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Az wstyd sie przyznac, ale Kamila miala przez pierwszy rok posiadania swojego prawka opla Tigre (te same podzespoly co corsa) i strasznie jej odpowiadala. Przeciez szkoda byloby compacta puszczac na pierwszy ogien!! Zeby nie bylo, ten samochod przeszedl mekke jak to kazdy samochod ktory sluzy jako "pierwszy samochod do nauki", ale tiger trzymala sie dzielnie Wiec na corse zlego slowa nie powiem. Zreszta, emblemat bmw zawsze mozesz przykrecic na maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi