Pola Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ojojojoj,nie nie,wszystkim zawsze będe odradzał forda ka. Tak wiem wiem, już zrobili mi wykład na temat forda ka może kiedyś, gdy już będziemy bardzo bogaci, to kupimy żółtego forda ka i będzie dumnie stało pośród beemek a ja zrealizuje moje młodzieńcze marzenie Edu i Czechu dziękujemy za oferty, ale chcemy autko na benzyne ewentulanie benzyna + LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 http://otomoto.pl/opel-corsa-klimatyzacia-ecotec-igla-C15716389.html masz niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Tak wiem wiem, już zrobili mi wykład na temat forda ka może kiedyś, gdy już będziemy bardzo bogaci, to kupimy żółtego forda ka i będzie dumnie stało pośród beemek chcemy autko na benzyne ewentulanie benzyna + LPG Uff,jak dobrze,żeś uświadomiona:) ale to się nie godzi,żeby e32 ciągało lawetę... pb+lpgbmw_beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 niby maxbimmer a trzy stronne wywodziny na temat kupna Corsy, hehheheh :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 niby maxbimmer a trzy stronne wywodziny na temat kupna Corsy, hehheheh :lol: Hehe Tazunio wierz mi ale łatwiej kupić beemke niż takie małe autko w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Hehe Tazunio wierz mi ale łatwiej kupić beemke niż takie małe autko w tej chwili no to chyba wybór siłą rzeczy zapadł jakieś e30 z 1.6?nie powinno zabójczo rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Mordulec silnik 1.0 ma kiepska opinie, jest awaryjnu i za słaby. Mój kuzyn z kolei ma Corse B z 1.2 16V - spoko silniczek, na łańcuszku i jest zadowolony. Jego Corsa to jakaś 2000 Edition - ostatni wypust, klima, 4 poduchy, eletr. wspomaganko, ABS. Moja dziewczyna z kolei ma Corse z 95'r ale silnik 1.4 i 82 konie:) naprawde Corsa z tym silnikiem jest żwawa, pali 6 L w cyklu mieszanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 a moja dziweczyna ma 1.0 i nie ma najmniejszych powodow do narzekania. moze to tylko w tym przypadku ale jestesmy z tego silniczka zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) 1.0 12V nie ma dramatu to ta sama konstrukcja co 1.2 16V tyle że 3-cylindrowa do kulania po miescie w zupełnosci wystarczy 55KM Tak czy inaczej w środę lecimy po Corse 1.4 16V 90KM czyli to samo co pakowali do Tigry bedzie petarda przy tej masie auta a do tego ma konkretne wyposażenie , elektryka , poduszki i ABS'a mysle ze na zime dla Pauliny będzie przydatny Edytowane 31 Października 2010 przez Mordulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 moja ma lanosa 1,4 z lpg i powiem szczerze ze autko nie do zdarcia....a i zakupy jest gdzie wsadzić polecam autko..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 pracowałem w deawoo i powiem krótko...silnika nie do zdarcia, bardzo proste w obsłudze i dobrze znoszące nawet starsze generacyjnie instalacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 1.4 w Corsie idzie, bujalem tym kiedys, to na trasie ladnie wchodzil na obroty i slimakiem na pewno nie byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 1.4 w Corsie idzie, bujalem tym kiedys, to na trasie ladnie wchodzil na obroty i slimakiem na pewno nie byl No naprawde ładnie w każdym zakresie - tylko ma ten minus ze jest na pasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No to BMWCorsa zakupiona jest żółta ma fabryczne progi i zderzaki od STEINMETZ'a waży 900kg i ma 90KM ..... i całkiem przyjemnie zapierdziela jak na taką małą mydelniczkę Pare dupereli do poprawki ale zasadniczo myślę że całkiem udany zakup , Paulina zrobiła dzisiaj parę kilosków i jak narazie zadowolona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no to gratulacje Paulina mam nadzieje ze nie zdradzisz nas z klubem OPLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Paulina mam nadzieje ze nie zdradzisz nas z klubem OPLA jakiego znowu opla przecież to BMWCorsa , młodsza siostra BMWAstry :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 gratulacje:)niech hula:) btw.-ta Ani też jest żółta..może taki podfanklub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 dobrze ze to BMWCorsA bo mniej folii pójdzie niż na BMWAstrE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 trzeba się zrzucić na jedyne słuszne znaczki -> BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 no to gratulacje Paulina mam nadzieje ze nie zdradzisz nas z klubem OPLA Spokojna głowa mimo wszystko pozostaje wierna jedynej słusznej marce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 trzeba się zrzucić na jedyne słuszne znaczki -> BMW A później ktoś nieobeznany w temacie z forum wrzuci to w wiejski tuning i będzie dym:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 No corsa daje rade w poniedziałek dla swietego spokoju rozrzad pompa wody i termostat ida do wymiany , przed chwilą mielismy mini spota u Tomka na ślężnej bo jeszcze Mat przyjechał skontrolować jak idą prace nad E30tką Marty A teraz lecimy do chwalibożyc jeszcze tam nie byłem ale podobno maja spory wybór opon moze cos sie znajdzie fajnego w promocyjnej cenie dla BMWCorsy :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 heh no mini spocik był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Gratulacje z okazji zakupu. Jakbyś chciała założyć klub Corsy to wiesz do kogo się zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Oponejros zakupione u Daniela w Chwalibożycach ...... i tak jak już parę osób z forum pisało śmiało mogę polecić ..... zarówno oponki jak i podejście do klienta , spokojnie można sobie powybierać przynajmniej z kilku kompletów w danym rozmiarze , szybka przekładka i autko gotowe do zimy :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi