Kevin Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Przekozak model oraz Swietny ten pierwszy egzemplarz z takimi detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nie no kosmos! Gdzie takie cos mozna kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja chce takie dla Krzysia he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ta pierwsza zrobiła na mnie mega wrażenie. Już wiem co napiszę w liście do mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 o ile taki model mozna sobie kupic, to ktos z oswietleniem musial sie niezle nadziargac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ten pierwszy zdecydowanie lepszy, ale wszystko odwzorowane identycznie i malo pali pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Makro kosmos ale rzemiosło fest cena za model ja za prawdziwe auto pewnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Kiedyś się bawiłem w modelarstwo lotnicze. Na jednych zawodach był facet z UK który zbudował model samolotu P51D Mustang. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie PEŁNA tablica przyrządów lotniczych i KAŻDY jeden działał!! Do tego pilot który ruszał wolantem, pedałami i głową. Podziwiam!! Po prostu WOW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 W ogole to ostatnio z nudow szukalem, czy nie ma jakis modeli BMW do skladania, kiedys Burago robilo takie, jakies E30 z checia bym w wolnej chwili poskladal, ale niestety juz ich chyba nie produkuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ja kiedys dostalem model siódemki do skladania i zabawka swietna. osobno podloga, karoseria, maska, tylna klapa, swiatla, listwy chrom, lusterka a nawet tlumik tylko tak mi sie spodobala ta zabawa ze nie chcialem czekac i za szybko skleiłem wklady lamp i klosze i od kleju swiatla mi zaparowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 i ten problem został Ci do dzis:) http://www.oldmodels.pl/samochody-osobowe-c-1131_1137.html?osCsid=e12968b3a8fd9970e9527a2340d1cac9&page=2&sort=3a Czechu-może coś znajdziesz:) na allegro pan_samochodzik i jeszcze ktoś(nie pamiętam) sprzedają ładne modele Beemek z kyosho.Jeszcze autoart(firma) ma dobrze wykonane modele:) Jeśli ta z linku brzmiałaby jeszcze jak ori to biorę:)nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Noo na tej stronce co podales jest kilka sztuk tych do skladania, ale nic nadzwyczajnego, era tego gadzetu chyba minela ale dzieki za podeslanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 nie widze problemu... złożone i do składania, wystawowe i RC do driftu... http://toys.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=bmw&_sacat=222&Type=Cars&_dmpt=UK_ToysGames_DiecastVehicles_DiecastVehicles_JN&_odkw=model&_osacat=222&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 http://cgi.ebay.co.uk/BMW-AC-Schnitzer-S5-Fujimi-1-24-model-kit-12066-NIB-/170570429207?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item27b6ca3317 sam się zastanawiam ) a paczki z Hong-Kongu dochodziły do mnie nieraz szybciej niż krajówki przez PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 swietna zabawka w sam raz dla mojej córki ona od malego lubi już bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 konkretne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 troszke jednak zwieśniaczył tymi spojlerami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przyznam szczerze, że na oczy takich modeli nie widziałem, robota pierwyj sort;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi