mlody9001 Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 witam:) mam problem z moim autem mianowicie podczas jazdy czasem zapala mi sie kontrolka od kontroli trakcji po czym auto zachowuje sie bynajmniej gorzej niz dziwnie bo cale jakby sie trzepie lekko, po wyjsciu z samochodu zaobserwowalem ze kola od napedu jakby na postoju wpadly w jakas dziwna wibracje. wszystko ustaje po wylaczeniu silnika i ponownym uruchomieniu ale problem czasem sie pojawia co utrudnia skuteczne przemieszczanie sie. z gory dziekuje za odpowiedz i licze na jakies opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak Ci sie lampka od kontroli trakcji zapala, to w mojej opinii na 90% cos nie gra z czujnikiem. Jedz w pierwszej kolejnosci do jakiegos speca na diagnoze kompem i to przede wszystkim powinno rozjasnic sytuacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi