rasend23 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam przy włączeniu zapłonu pojawiają mi sie takie komunikaty Betriebsanleitung i Kuhlwasser prufen czy tak zawsze to sie pojawia z tego co wiem jest to cos o instrukcji i płynie chłodzoncym Komunikat po chwili sam gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kuhlwasser prufen + Betriebsanleitung "Niski poziom płynu chłodzącego sprawdź w instrukcji obsługi" to tak mniej więcej na polski jeżeli stan płynu masz ok, a błąd wywala jak zapalasz i gasisz auto, to wypnij wtyczke z czujnika (pod wyrównawczym) i zmostkuj go, sprawdz czy bład dalej się pojawia, prawdopodobnie czujnik do wymiany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dzięki Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 najlepiej podziękujesz klikając na ikonę "Dziękuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 to zdjęcie mojego OBC wie może ktoś jak ustawić date i godzine na tym komputerze?Próbowałem juz wszystkiego i nic.jeszcze jedno jak wcisne 1000 i 10 razem to wyświetla mi się komunikat Funktion i można wybierać np 10,20,30 lub 1,2,3,4 itd ale nie wiem co to oznacza czy to jakieś ukryte funkcje?IMGP0389 (600 x 450).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi