woz Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Moje pytanie. Smiac sie czy plakac??? http://www.tvn24.pl/0,1678981,0,1,ja-jeeeestem-posleeem-,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 "-a coś się stało, że się Pan źle czuje? -nieee jaaa się nie czuję..." :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 brak mi słów.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 I na takich pajaców idzie nasze siano ..... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Kazdy ma chwile slabosci i akcja z samochodem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ale się pięknie skundlił Wział wbił do obcego auta, zamknął drzwie i gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Co tu kochac jak oni trwonia nasze pieniadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 żenua... "nie wiaimo czy sie smiac czy plakac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 "Bardzo świetne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi