isso Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy dużo roboty byłoby, gdybym chciał przełożyć fotele na elektryczne? Czy tam juz wszystko jest przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wiązka z kostakmi powinna być pod wykładziną pod fotelami (tak miałem w e34) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja w tez tak miałem w swojej ex E34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jak masz pamięć to może być więcej roboty jak nie to powinno być plug&play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczydj Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 tak czy tak se zalozysz z pamiecia czy nie najwyzej bd przerubka kostek jesli masz z pamiecia sprawny montaz z wyjeciem starych zajmuje ze 30 min robilem nie dawno w swojej z weluru recznego na skury elektryczne i podgrzewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Przekładałem w swojej e32 mech. na elektryczne z pamięcią ,z fotelem pasażera nie ma najmniejszego problemu (kostka pod tapicerką pasuje idealnie) działa sterowanie i podgrzewanie fotela,z fotelem kierowcy jeśli masz z pamięcią ,jest mały problem z podłączeniem ,ale wykonalne pod warunkiem że masz kostki przy sterowaniu z wiązką przewodów W razie pytań lub problemów z podłączeniem pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi