Spike-83 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam, kilka dni temu skończył mi się bendix, dowiedziałem się że w moim silniku montowali 2 rodzaje rozruszników: MAGNETI MARELLI oraz BOSCH, być może ktoś z was rozpozna jaki mam rozrusznik po zdjęciu - rozrusznika nie wyjmowałem gdyż auto jest mi potrzebne codziennie - dlatego chcę najpierw kupić części żeby je szybko zrobić. Zdjęcie znalazłem w internecie, mój wygląda identycznie. [ATTACH=CONFIG]2737[/ATTACH] Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 napisz w dziale SilesiaPart tu pytaj o ceny,podaj chłopakom vin,kup od nich bendix i śmigaj dalej,bo tak to będziesz zgadywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike-83 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Facet w sklepie miał taki program w którym są zdjęcia części, ten rozrusznik to MAGNETI MARELLI, można go łatwo odróżnić od Bosha po tych nakrętkach z wierzchu na długiej śrubie, są w kształcie "miski", bosh ma normalne 6-kątne. TYLKO UWAGA! Później bosh zaczął produkować swój odpowiednik MAGNETI MARELLI więc może się zdażyć że identyczny rozrusznik będzie miał logo "bosh", ale bendix będzie ten sam. Bendix kosztował 63 zł Mam nadzieję że komuś to pomoże, być może podam jeszcze numery części jak znajdę kartkę na której je miałem , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi