Gość dudek Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) Witam! wiem że nie jestem pierwszym i ostatnim ,który prosi o rozkodowanie nr. VIN Ale jeśli ktoś znajdzie chwile i rozkoduje mi nr. to będę bardzo wdzięczny DB83540 Dziękuje bardzo<bmw_1> Edytowane 18 Października 2010 przez dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ja pierdziele, czy to jest az taka sztuka zeby znalezc odpowiedni dzial do takiego pytania?, bo galeria to nie jest.. Przenies to pytanie na dyskusje ogolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dudek Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dzięki bardzo za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi