bigdada Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ostatnio widziany w okolicy pl. Grunwaldzkiego. Poszukiwany za napady na banki, rozboje w biały dzień i stwarzanie zagrożenia na drodze. Może być uzbrojony. Dla niepoznaki porusza się Fiatem Panda, oznaczonym jako „nauka jazdy”, jednak łatwo go rozpoznać po agresywnym stylu jazdy, kosmicznym przyśpieszeniu dzięki zamontowanej bańce z podtlenkiem azotu, przydatnej przy ucieczkach przed policją oraz charakterystycznym rysom twarzy (liczne blizny będące pozostałością po rozbojach oraz tatuaże będące pozostałością po odsiadce w zakładzie karnym w Rawiczu). Poszukiwany znany jest jako „Ecik”. Na co dzień porusza się srebrnym BMW 525 na aluminiowych polerowanych felgach z szerokim rantem. Wszelkie informacje o poszukiwanym proszę kierować na specjalnie utworzoną infolinię: 07001458963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Bede bacznie sie przygladał wszystkim.L.kom na moiescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wiecie jak nazywa się ''L''-ka ecika :?: LIKWIDATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wiecie jak nazywa się ''L''-ka ecika :?: LIKWIDATOR a ja myślałem że to "L" to L-ekkomyślny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi